Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi a fost titular în campionat, dar nu i-a dat pe spate pe scoţieni. Ce notă a primit românul

 Ianis Hagi a fost titular în campionat, dar nu i-a dat pe spate pe scoţieni. Ce notă a primit românul

Stranieri

Comentarii

Rangers nu a putut trece de St Johntsone, formaţie care a împiedicat cea mai titrată echipă a Scoţiei. Ianis Hagi a fost titular.

St. Johnstone - Rangers 2-2. Pas greşit în lupta pentru titlu al echipei lui Gerrard

Titularizat de Steven Gerrard în partida cu St Johnstone, Ianis Hagi nu a reuşit să-i mai impersioneze pe scoţieni. Românul a fost destul de şters pe parcursul celor 78 de minute cât a evoluat. Imediat după schimbarea sa, Rangers a încasat golul de 2-2.

Herlad Scotland l-a notat pe internaţionalul român cu nota 5 pentru prestaţia sa din acest meci: ”Mult mai timid decât în meciul cu Braga în care a fost un adevărat erou, Ianis Hagi a fost şters, iar prestaţia sa nu a avut vreun impact asupra jocului echipei sale” a scris sursa citată după St Johnstone - Rangers 2-2.

Kamberi, marcatorul din minutul 50 al lui Rangers a primit cea mai mare notă (7). În rest, majoritatea fotbaliştilor lui Steven Gerrard a fost notaţi cu note mici.

Ianis Hagi, în echipa săptămânii în Liga Europa

Fotbalistul formaţiei Glasgow Rangers, Ianis Hagi, care a înscris joi două goluri în meciul cu Braga, scor 3-2, face parte din echipa săptămânii în Liga Europa.

Cinci milioane de euro trebuie să plătească Rangers, la finalul sezonului, pentru a-l transfera definitiv pe internaţionalul român de la Genk.

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare