Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, doar un sfert de oră pe teren. Ce notă a primit internaţionalul român în cea mai clară victorie a lui Alaves | VIDEO

Ianis Hagi, doar un sfert de oră pe teren. Ce notă a primit internaţionalul român în cea mai clară victorie a lui Alaves | VIDEO

La Liga

Comentarii

Ianis Hagi (25 de ani) a lăsat bucuria de la echipa naţională a României şi s-a întors la echipa sa de club, Alaves, unde a prins finalul celei mai clare victorii a bascilor din acest sezon.

Cum s-a descurcat Ianis Hagi la primul meci pentru Alaves, după calificarea României la EURO 2024

Ianis Hagi a revenit de la echipa naţională a României şi a prins un sfert de oră pe teren în cea mai clară victorie a lui Alaves din acest sezon.

Era deja 3 la 0 în meciul cu Granada când Ianis a fost aruncat în luptă. Torrent şi-a dat autogol, iar Rebbach şi Omorodion au risipit emoţiile.

Ultimul marcator al lui Alaves a fost crescut chiar de Granada. Oaspeţii au înscris din penalty, prin Uzuni, iar echipa lui Ianis Hagi a câştigat cu 3 la 1.

Datorită acestei victorii, Alaves a ieşit din zona roşie şi a urcat până pe locul 12, cu 15 puncte acumulate în 14 runde din La Liga.

În ciuda faptului că a jucat doar din minutul 74 încolo, Ianis Hagi a primit nota 6,3 din partea specialiştilor de la Sofascore. Acesta a avut 15 atingeri de balon.

MIjlocaşul român de 25 de ani a jucat 11 meciuri pentru Alaves şi a reuşit două goluri şi o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: ianis hagialavesla ligastranieri 

viewscnt
Articole similare