Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, marcat după ce Kompany l-a oprit să-i vorbească. Apoi a auzit ceva ce nu i-a fost pe plac: "Nu e în regulă. Un asemenea jucător spune asta şi antrenorul altceva"

Ianis Hagi, marcat după ce Kompany l-a oprit să-i vorbească. Apoi a auzit ceva ce nu i-a fost pe plac: "Nu e în regulă. Un asemenea jucător spune asta şi antrenorul altceva"
Comentarii

Ianis Hagi a avut două experienţe mai puţin plăcute în străinătate, la Fiorentina şi Genk, înainte de a-şi găsi liniştea în Scoţia, la Rangers. Aflat în Belgia în urmă cu un an şi jumătate, tricolorul a fost protagonistul unui moment care l-a determinat că nu se află în locul potrivit, după ce Vincent Kompany l-a oprit să-i vorbească.

Momentul în care Vincent Kompany a vorbit cu Ianis Hagi. Apoi, antrenorul i-a tăiat elanul jucătorului român

Fiul lui Gică Hagi a plecat din Belgia în vara anului trecut, de la Genk, la Rangers. Ianis a recunoscut că putea pleca în Spania, iar intervenţia lui Gică Hagi a cântărit mult. 

În ultima parte a experienţei de la Genk, Ianis Hagi nu s-a simţit confortabil cu Hannes Wolf, care a plecat la naţionala U18 a Germaniei la câteva luni distanţă după ce Rangers a plătit 3.5 milioane de euro pentru atacantul român. 

Cu multe semne de întrebare, totul a devenit clar pentru tricolor în urma unui meci cu Anderlecht, unde Vincent Kompany a fost jucător-antrenor până în august 2020. Marele fundaş al lui Manchester City şi al naţionalei Belgiei şi-a arătat aprecierea pentru Ianis Hagi. 

Totuşi, "duşul rece" a venit din partea antrenorului lui Genk, care i-a transmis contrariul.

"M-a ajutat foarte mult, într-un moment greu în carieră, şi a fost ultimul meci al meu jucat pentru Genk... Am jucat în deplasare la Anderlecht, am jucat 30 de minute şi, imediat după meci, cum a fluierat finalul partidei, căpitanul de la anderlecht, Vincent Kompany, a venit şi mi-a vorbit câteva minute.

Ştiu că mi-a spus că am jucat foarte bine şi că sunt foarte talentat şi să continui să muncesc, pentru că o să ajung departe şi ciudat şi foarte haios a fost că imediat după meci, în vestiar, antrenorul mi-a spus că nu am intrat deloc bine în meci şi că nu i-a plăcut ce am adus echipei", şi-a amintit internaţionalul român, într-un interviu pentru FRF. 

Fiul "Regelui" a simţit că trebuie să facă o schimbare, după părerile diferite pe care le-a ascultat. 

"Atunci a fost momentul în care am realizat că ceva nu e în regulă, pentru că după ce un asemenea fost jucător, căpitan la Manchester City şi la naţionala Belgiei, îmi spune ceva şi antrenorul altceva, cu tot respectul, îl respect pt ceea ce face şi că munceşte... Dar nu eram pe aceeaşi pagină. Mi-a confirmat că trebuie să îmi gasesc o altă echipa unde sunt apreciat. 

Nu ştiu dacă ţin cel mai mult la acest compliment, dar într-un moment greu al meu în carieră mi-a confirmat că sunt pe drumul bun şi că pot să ajung unde îmi doresc", a adăugat Ianis Hagi.  

Vincent Kompany, retras anul trecut din cariera de fotbalist, este unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi centrali din istoria Premier League, unde a purtat tricoul lui Manchester City şi cu care a fost de patru ori campion al Angliei. 

Afla mai multe despre: ianis hagivincent kompanyianis hagi genk 

viewscnt
Articole similare