Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, TRANSFERAT doar pentru a fi vândut la un club uriaş: lovitura carierei pentru fiul lui Gică Hagi

Ianis Hagi, TRANSFERAT doar pentru a fi vândut la un club uriaş: lovitura carierei pentru fiul lui Gică Hagi

Stranieri

Comentarii

Presa din străinătate continuă să ofere detalii despre transferul aşteptat al lui Ianis Hagi în această vară. Românul e doar împrumutat de Genk la Rangers şi este cel mai tentant jucători român în acest moment, datorită evoluţiilor încântătoare din 2020. Recent, Sundaypost.com a prezentat o nouă variantă în privinţa fiului lui Gică Hagi.

În acest moment, Ianis Hagi e cotat la 4.5 milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.de, cu 500.000 de euro mai puţin faţă de cât trebuie să achite Rangers pentru a-l transfera. Totuşi, scoţienii au în faţă o şansă importantă de profit, în condiţiile în care au şi prima şansă la obţinerea semnăturii internaţionalului român.

Planul lui Rangers: Ianis Hagi, transferat definitiv şi revândut pentru o sumă dublă

Intrat într-un con de umbră la Genk, unde „s-a stins” încet, după un început în forţă, Ianis Hagi şi Gică Hagi au hotărât ca viitorului mijlocaşului de 21 de ani este în altă parte. Rangers a obţinut împrumutul lui Ianis Hagi, în iarnă, iar fotbalistul român nu a dezamăgit, cel puţin în meciurile importante din Europa League. Ianis Hagi a jucat în 12 meciuri, timp în care a marcat două goluri şi a pasat decisiv de două ori, iar perioada decisivă în privinţa rămânerii la Rangers va avea loc după reluarea campionatului.

Totuşi, jurnaliştii de la Sundaypost.com au publicat o informaţie importantă, în privinţa viitorului lui Ianis Hagi. Planul lui Rangers ar fi acela de a-l transfera definitiv pe Ianis Hagi în vară, ca mai apoi, după o perioadă, să-l vândă pe o sumă dublă, dând curs astfel unei alte oferte, scrie Sundaypost.com, citând surse din Spania. Aceştia lasă de înţeles că Rangers ar fi dispusă să poarte negocieri, pe mai departe, cu Lazio. 

Această variantă este susţinută şi de Rolando Bianchi, fost atacant al lui Torino: „Hagi este un fotbalist talentat. Este agil, foarte bun cu ambele picioare şi are calităţi tehnice excelente. Jucând într-un campionat dur precum cel al Scoţiei l-a ajutat să-şi întărească fizicul. Rangers îl va ajuta să progreseze, ca mai apoi să se transfere într-un campionat precum cel al Italiei sau Spaniei”, a declarat fostul fotbalist, pentru sursa citată.

Lazio stă la pândă pentru transferul lui Ianis Hagi

Deşi trebuie să stea la coadă pentru a-l transfera pe Ianis Hagi, întrucât Rangers are o clauză de cumpărare a lui Ianis Hagi în valoare de 5 milioane de euro, Lazio ar putea continua cursa pentru fiul lui Gică Hagi.

Totuşi, italienii vor fi nevoiţi să plătească o sumă dublă pentru Ianis Hagi, în cazul în care românul se va întoarce la Genk, clubul de care aparţine actualul jucătorul al lui Rangers.

Gică Hagi, despre situaţia lui Ianis Hagi

Gheorghe Hagi a lămurit situaţia fiului său Ianis, în exclusivitate pentru Telekom Sport. "Regele" a declarat că oficialii clubului Rangers sunt foarte mulţumiţi de Ianis Hagi, care, la rândul său, se simte foarte bine în Scoţia, în ciuda tuturor informaţiilor contradictorii din ultima vreme.

 

 

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi transfertransfer ianis hagigica hagigica hagi ianis hagirangerslazioianis hagi transfer rangersianis hagi transfer lazio 

viewscnt
Articole similare