Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis, RECITAL cu Lyon. Fanii lui Rangers au explodat pe reţelele de socializare: "Face cel puţin 30 de milioane de euro!"

Ianis, RECITAL cu Lyon. Fanii lui Rangers au explodat pe reţelele de socializare: "Face cel puţin 30 de milioane de euro!"galerie foto

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a fost titular în amicalul contra echipei lui Tătăruşanu (şi el titular la Lyon). Ianis i-a marcat două goluri în decurs de cinci minute portarului echipei naţionale. A fost lăudat la final de presă şi fani.

Rangers a învins-o pe Lyon cu 2-0 într-unul dintre cele mai tari amicale ale verii pentru echipa scoţiană. 

Ambele goluri ale jocului au fost marcate de Ianis Hagi, în minutele 20 şi 25. În poarta francezilor s-a aflat Ciprian Tătăruşanu, goalkeeperul echipei naţionale.

La finalul partidei, fanii formaţiei scoţiene au luat cu asalt conturile oficiale ale clubului. Unul dintre ei a scris: "Ianis Hagi va fi cel mai bun fotbalist pe care l-a văzut Scoţia de la Brian Laudrup încoace!"

Alţi fani au preferat să-i ironizeze pe cei de la Genk: "Felicitări, Mazzu (n.r fost antrenor la Genk în perioada  în care Ianis a jucat acolo)!".

"Jucaţi-l pe Ianis în centru şi veţi obţine mai multe de la el. Este un fotbalist minunat" a scris Peter Adam, un fan originar chiar din Glasgow. "Îi calcă pe urme tatălui său!" a scris JT din Edinburgh, în timp ce Steve a fost chiar şi mai curajos: "A costat 5 milioane. Face cel puţin 30 de milioane acum!"

 

Alti fani s-au arătat dezamăgiţi de Gerrard că românul a fost schimbat după 45 de minute:

 

 

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare