Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Zicu, aproape să revină în antrenorat. Este la un pas să semneze cu o echipă din Liga 2

Ianis Zicu, aproape să revină în antrenorat. Este la un pas să semneze cu o echipă din Liga 2

Liga 2

Comentarii

Ianis Zicu este în pole-position pentru a o prelua pe Metaloglobus Bucureşti.

Formaţia din eşalonul secund a rămas fără antrenor, după ce Eusebiu Tudor a demisionat. Conform liga2.prosport.ro, decizia tehnicianului a venit ca urmare a unui conflict cu directorul sportiv al clubului. Eusebio Tudor a renunţat, în mod surprinzător la funcţie, chiar după ce Metaloglobus a făcut o patidă remarcabilă, în play-off-ul Cupei României, contra lui Dinamo. Deşi au controlat 80 de minute din meci, gruparea din Pantelimon a fost învinsă dramatic pe finalul meciului.

Ianis Zicu, posibilă soluţie pentru Metaloglobus

Bucureştenii nu au deloc un start bun de campionat. Fosta echipă a lui Ovidiu Herea are doar un punct după trei partide, dar în ultima etapă a remizat contra lui FC Argeş, echipă care şi-a anunţat dorinţa de a reveni în Superligă. Meciul s-a disputat la Clinceni, iar Ianis Zicu a fost surprins în tribunele stadionului, alături de Imad Mohamad Kassas, patronul lui Metaloglobus, relatează liga2.prosport.ro.

Ianis Zicu nu a mai antrenat de aproape un an. Pe 17 septembrie 2022, fostul atacant al lui Internazionale Milano a plecat de la Concordia Chiajna, după ce, în 22 de meciuri, a înregistrat şapte victorii, patru egaluri şi 11 înfrângeri. Zicu le-a mai pregătit pe Farul şi Unirea Constanţa.

Afla mai multe despre: ianis zicumetaloglobus 

viewscnt
Articole similare