Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ieşenii, ironici după victoria cu Dinamo! Cioinac, declaraţia serii: ”Puteam să le dăm trei goluri, dar ne-a fost milă de Bratu” :)

Ieşenii, ironici după victoria cu Dinamo! Cioinac, declaraţia serii: ”Puteam să le dăm trei goluri, dar ne-a fost milă de Bratu” :)

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a câştigat cu 1-0 meciul cu Dinamo şi urcă pe loc de playoff. Ieşenii n-au ratat ocazia de a-şi înţepa adversarii din această seară, iar Cioinac a bifat declaraţia serii.

”Aşa e când o baţi pe Dinamo, eşti un pic relaxat. Dar trebuie să ne gândim repede la următorul meci. Puteam să le dăm 3-0, dar ne-am gândit la Bratu. Am preferat să ne retragem, erau importante cele trei puncte.

Urmează meciul din Cupă, sper să câştigăm şi să ajungem cât mai departe”, a spus Cioinac, la Telekom Sport.

Un gol e mai important decât două goluri. Ne-a adus victoria, am reuşit să câştigăm din nou, avem din nou echilibru, constanţă şi concentrare. Ne-a motivat emoţia care e în oraş înaintea unui meci cu Dinamo. Suporterii au fost alături de noi, iar pentru mine e o victorie foarte mare.

Regret enorm ce se întâmplă la Dinamo. Faţă de anul trecut nu s-a schimbat nimic. Îmi pare rău că un club atât de mare e într-o situaţie atât de rea. E păcat ca Dinamo să nu intre în playoff”, a spus Andrei Cristea, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cioinacdinamopoli iasi,  

viewscnt
Articole similare