Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iftime a dat lovitura cu Gigi Becali! FCSB a plătit 3 milioane de euro pentru "pofta" finanţatorului. Patronul, convins că a pus mâna pe o mină de aur

Iftime a dat lovitura cu Gigi Becali! FCSB a plătit 3 milioane de euro pentru "pofta" finanţatorului. Patronul, convins că a pus mâna pe o mină de aur

FCSB

Comentarii

FCSB şi FC Botoşani au făcut transferuri importante în ultimii ani, iar calculele arată că Valeriu Iftime a primit o sumă importantă dinspre Gigi Becali pentru jucătorii vânduţi. În acest moment, liderul Ligii 1 are în lot cinci jucători trecuţi pe la echipa din Moldova.

FC Botoşani s-a afirmat, în ultimii ani, drept un club care lansează jucători spre echipele importante din Liga 1, dar care transferă şi în afara ţării. Valeriu Iftime a găsit reţeta succesului. Împreună cu Marius Croitoru şi oamenii din conducere, FC Botoşani aduce jucători liberi de contract, pe care îi vinde, apoi, la prima ofertă importantă. 

FCSB, "puşculiţa" lui FC Botoşani. Câţi bani i-a plătit Gigi Becali lui Valeriu Iftime

FC Botoşani şi FCSB s-au duelat, duminică seara, în Liga 1, iar echipa antrenată de Toni Petrea s-a impus cu 2-0. Oaspeţii au avut pe teren patru foşti jucători de la FC Botoşani: Olimpiu Moruţan, Răzvan Oaidă, Denis Haruţ şi Andrei Miron. Echipa din Moldova l-a avut în teren pe Mihai Roman I, cel care a jucat la FCSB. 

Valeriu Iftime şi Gigi Becali au făcut mai multe afaceri în ultimii ani, iar acestea pot duce la câştiguri de ambele părţi. Finanţatorul FCSB speră să încaseze zeci de milioane de euro pe jucători precum Olimpiu Moruţan, Răzvan Oaidă sau Denis Haruţ, în timp ce patronul moldovenilor se bucură de procentele pe care le-a păstrat. 

În total, Valeriu Iftime a încasat aproximativ 3 milioane de euro pentru transferurile jucătorilor trecuţi de la FC Botoşani la FCSB. Cele mai scumpe transferuri sunt cele ale lui Olimpiu Moruţan şi Răzvan Oaidă, cumpăraţi de Gigi Becali pentru 700.000 de euro, fiecare. 

Şapte fotbalişti au trecut de la FC Botoşani la FCSB, în ultimii ani, iar cinci încă fac parte din lotul lui Toni Petrea. Mihai Roman I s-a întors în Moldova, iar Cătălin Golofca a ajuns la Sepsi. 

TOP transferuri făcute pe ruta FC Botoşani - FCSB

  • Olimpiu Moruţan – 700.000 de euro
  • Răzvan Oaidă – 700.000 de euro
  • Denis Haruţ – 660.000 de euro
  • Mihai Roman – 400.000 de euro
  • Cătălin Golofca – 400.000 de euro
  • Aristidis Soiledis – 75.000 de euro
  • Andrei Miron – gratis

Andrei Chindriş a negociat cu FCSB. Iftime l-a oferit şi pe Ongenda

FCSB ar putea mări numărul jucătorilor veniţi de la FC Botoşani, în următoarea perioadă. La începutul sezonului trecut, Gigi Becali şi Valeriu Iftime au negociat pentru transferul lui Andrei Chindriş, dar aceştia nu s-au înţeles. Diferenţa dintre cerere şi ofertă a fost de câteva sute de mii de euro.

  • "După ce pleacă Moruţan, trebuie să vină Ongenda, dacă vrea să joace la FCSB. Moruţan poate să fie un fel de Ongenda, dacă munceşte mult. E mai talentat Ongenda decât Moruţan. Nu prea e interesat Gigi Becali de Ongenda, dar pofta vine mâncând", declara Valeriu Iftime pentru Look Sport. 

VIDEO | Iftime a strigat după Croitoru de la oficială după Botoşani - FCSB 0-2. Ce i-a putut spune, antrenorul era nervos: "Lasă-i"

Afla mai multe despre: fcsbbotosanitransferuri fcsb botosanivaleriu iftimegigi becaligigi becali valeriu iftimetransferuri gigi becali valeriu iftimetransferuri fcsb botosanibotosani fcsb 0-2 

viewscnt
Articole similare