Experiențe împreună.
You are here:

"ÎI sfătuiesc pe jucătorii mei să facă sex". Declaraţie uluitoare a lui Conte. Antrenorul se implică în viaţa intimă a fotbaliştilor

"ÎI sfătuiesc pe jucătorii mei să facă sex". Declaraţie uluitoare a lui Conte. Antrenorul se implică în viaţa intimă a fotbaliştilor

Inter Milano

Comentarii

Într-un interviu acordat pentru celebra pubşicaţie franceză "L'ÉQUIPE", Antonio Conte a făcut dezvăluiri incredibile despre modul în care îşi pregăteşte jucătorii. Antrenorul lui Inter îşi îndeamnă elevii să facă sex, cum şi în ce poziţie.

După ce a discutat cu L'ÉQUIPE despre startul bun de sezon al lui Inter, echipă aflată pe locul 2 în Serie A, la doar un punct în spatele lui Juventus, Antonio Conte a ajuns să discute un subiect tabu cu jurnaliştii francezi.

Italianul în vârstă de 50 de ani a mărturisit că le dă sfaturi fotbaliştilor săi despre modul în care ar trebui să se comporte în... Dormitor!

"Întotdeauna îmi sfătuiesc jucătorii să facă sex pentru o scurtă perioadă de timp şi fără să depună prea mult efort şi să stea sub partenerele lor, care, de preferat ar fi bine să fie soţiile. În caz contrar, vor trebui să intre ceva mai mult în acţiune", a fost declaraţia savuroasă acordată de Antonio Conte în L'ÉQUIPE.

 

viewscnt
Articole similare
FOTO "Mereu zambitoare". Imaginile cu care Simona Halep i-a cucerit pe francezi la...