Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl mai ţii minte pe Cornel Cernea? Portarul de Champions League al FCSB-ului revine în Liga 1. Ce echipă va antrena şi cum arată acum

Îl mai ţii minte pe Cornel Cernea? Portarul de Champions League al FCSB-ului revine în Liga 1. Ce echipă va antrena şi cum arată acum

FCSB

Comentarii

Cornel Cernea este noul antrenor cu portarii al echipei Sepsi OSK, a anunţat, joi, gruparea din Covasna.

Cernea a semnat un contract valabil doi ani şi jumătate cu Sepsi. Ajuns la 43 de ani, fostul portar al FCSB-ului îi ia locul lui Emilian Dolha în această funcţie, după ce Sepsi a încheiat miercuri colaborarea cu fostul internaţional.

"Clubul Sepsi OSK a ajuns la un acord cu Cornel Cernea pentru postul de antrenor cu portarii. Cornel Cernea, care a semnat un contract valabil pe doi ani şi jumătate cu clubul nostru, ultima oară s-a ocupat de pregătirea portarilor formaţiei GZ Hengfeng, dar a mai antrenat în carieră, printre altele, şi la CFR Cluj, FC Argeş Piteşti, Poli Timişoara sau Astra Giurgiu.

Totodată, staff-ul tehnic al echipei a fost completat cu noul preparator fizic Ovidiu Chiribici, care a semnat astăzi un contract valabil doi ani şi jumătate. Le urăm bun venit şi succes noilor antrenori al Sepsi OSK!", se precizează în comunicat.

Cornel Cernea, portarul de Champions League al FCSB-ului, revine în Liga 1

Cornel Cernea s-a retras din fotbal în 2014, după o carieră de 18 ani, timp în care a apărat, printre altele, la Petrolul, Oţelul Galaţi, FCSB şi Unirea Urziceni. După retragerea din activitate, Cernea a făcut parte din staff-ul echipelor CFR Cluj, FC ARgeş, Poli Timişoara, Astra şi Guizhou Hengfeng, acolo unde a lucrat cu Dan Petrescu.

  • 1 - un trofeu al Ligii 1 a cucerit Cernea cu FCSB
  • 3 - trei prezenţe a adunat Cernea în grupele UEFA Champions League

Afla mai multe despre: cernea 

viewscnt
Articole similare