Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl mai ţii minte? Unde a ajuns să joace Dayro Moreno, fostul star de la FCSB, la 36 de ani. E unul dintre golgheterii echipei

Îl mai ţii minte? Unde a ajuns să joace Dayro Moreno, fostul star de la FCSB, la 36 de ani. E unul dintre golgheterii echipei

FCSB

Comentarii

Dayro Moreno, fostul atacant de la FCSB, continuă să joace chiar şi la 36 de ani. Columbianul joacă acum în Bolivia, la Oriente Petrolero.

Unde a ajuns să joace Dayro Moreno, fostul atacant de la FCSB, la 36 de ani

Din ianuarie 2021, Dayro Moreno joacă la Oriente Petrolero, unde a ajuns liber de contract. Ajuns la 36 de ani, columbianul continuă să fie decisiv în Bolivia, de unde este noua sa echipă. Fanii au apreciat evoluţia sa din ultimul meci, cu Pamfilior. Moreno a intrat după pauză, la 0-0, iar partida s-a terminat 3-0.

Dayro Moreno a contribuit la prima reuşită a echipei sale, cu o pasă decisivă pentru Vaca, marcatorul golului, după ce a protejat excelent un balon. ”S-a văzut că a intrat Dayro!”, au scris pe internet suporterii echipei care a câştigat ultimul ei titlu în 2010.

Moreno este unul dintre golgheterii echipei sale, cu patru goluri marcate în acest sezon.

FCSB l-a transferat pe Dayro Moreno în 2008, cu 1,75 milioane de euro, de la Once Caldas. La echipa lui Becali a stat până în 2010, apoi a semnat tot cu Once Caldas. În Ghencea, columbianul Dayro Moreno a strâns 55 de meciuri, 13 goluri şi cinci pase de gol, fără să-şi adauge trofee în palamres. Dar, Moreno a jucat cu FCSB în grupele Ligii Campionilor, şase meciuri în cadrul grupelor din sezsonul 2008/2009.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Dayro Moreno în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dayro morenooriente petroleroboliviafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare