Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru a ”explodat” după înfrângerea cu CFR! Discurs manifest al antrenorului: ”Sunt bani la Mediaş, dar nu se vrea”

Ilie Poenaru a ”explodat” după înfrângerea cu CFR! Discurs manifest al antrenorului: ”Sunt bani la Mediaş, dar nu se vrea”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

În urma înfrângerii cu CFR, Ilie Poenaru a răbufnit la adresa conducerii lui Gaz Metan Mediaş.

Problemele financiare de la Gaz Metan Mediaş sunt deja bine cunoscute, iar, în ciuda promisiunilor conducerii, lucrurile nu se îmbunătăţesc.

Jucătorii încă sunt neplătiţi, unii au restanţe de aproape un an, iar un ”exod” a la Clinceni se apropie pentru Gaz Metan.

Sâmbătă, elevii lui Ilie Poenaru aveau de disputat un duel de foc, împotriva campioanei, în deplasare, dar ar fi putut să se impună.

Lixandru şi Irobiso au ratat şanse imense la 1-1, înainte ca Neguţ să dea lovitura în prelungiri.

În urma fluierului final, Ilie Poenaru a ”explodat” şi a oferit un discurs manifest, în care a dezvăluit că şefii de la Gaz Metan nu sunt prea interesaţi de club.

Antrenorul a afirmat că ”nu se vrea” la Gaz Metan, dar i-a felicitat pe elevii săi pentru felul în care s-au comportat în ultimele luni.

Ilie Poenaru a ”explodat” după înfrângerea cu CFR

Dacă ne uităm pe foaia de joc, am avut opt jucători defensivi, pentru că asta e situaţia acum, aceştia sunt jucătorii pe care îi am la dispoziţie.

Pe finalul primei reprize cred că am echilibrat foarte mult şi i-am obligat să facă pasul în spate, în a doua în proporţie de 80 la sută a fost a noastră.

Din păcate noi nu marcăm şi la ultima fază de joc, la ultimele secunde nu pot să îmi explic cum au gestionat acel moment.

S-au dat în cap, scapă şi primim un gol pe care zic eu... nemeritat.

Un egal îl meritam cu prisosinţă, nu pot decât să îi felicit pe jucători, sunt mândru de ei, sunt mândru cum se antrenează, comportă şi cum se prezintă la meci.

Într-o situaţie ca a noastră, nu ştiu ce echipe ar putea să reacţioneze aşa şi i-am felicitat, pentru că am jucat de la egal la egal cu campioana.

Jucătorii au ajuns la saturaţie, petnru că nimeni nu le spune nimic, nimeni nu vine să spună care este situaţia, jucătorii nu mai vor să stea, e normal, eu nu pot să îi mai ţin.

Sunt jucători care au probleme destul de grave pe acasă, nu au bani, sunt împrumutaţi, eu ce să fac?

Vă spun ceva, sincer, sunt bani la Mediaş, în oraşul Mediaş sunt bani, ştim cu toţii asta. Nu se vrea!

Nu se vrea, trebuie să fim sinceri, nu se doreşte”, a declarat Ilie Poenaru.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare