Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru, unul dintre cazurile de Covid-19 de la Clinceni: “Mă simt foarte bine, nu am simptome. Aş vrea să repet testul”

Ilie Poenaru, unul dintre cazurile de Covid-19 de la Clinceni: “Mă simt foarte bine, nu am simptome. Aş vrea să repet testul”

Academica Clinceni

Comentarii

Tehnicianul Ilie Poenaru şi trei jucători ai echipei Academica Clinceni au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, a anunţat clubul din Liga I, pe site-ul oficial.

Cazuri de Covid-19 la Academica Clinceni înainte de meciul cu FCSB

Toţi cei patru sunt asimptomatici şi au intrat în izolare. În plus, s-au luat toate măsurile impuse de autorităţi pentru evitarea răspândirii coronavirusului.

“Am spus că nu scăpăm de virusul ăsta. Mă simt foarte bine. Nu am simptome. Chiar nu-mi explic de unde am reuşit să iau virusul pentru că mă simt foarte bine. Şi as vrea să repet testul”, a declarat Poenaru.

Academica Clinceni ar urma să joace joi, 22 aprilie, împotriva lui FCSB, în etapa cu numarul 2 din play-off-ul Ligii 1, de la ora 20:15, în direct pe Telekom Sport 1. 

Meciul dintre cele două echipe se va juca la Călăraşi şi are o miză importantă pentru cele două cluburi. FCSB este lider cu 36 de puncte, iar cu o eventuală victorie ar avea 4 puncte peste CFR, cel puţin până la meciul ardelenilor contra celor de la Sepsi. Dacă Clinceni s-ar impune, ilfovenii ar urca pe locul 4 in clasament, având cu un punct mai mult decât echipa condusă de Leo Grozavu.

 

Afla mai multe despre: ilie poenaruacademica clincenifcsb 

viewscnt
Articole similare