Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imagini tulburătoare! VIDEO | Alex Paşcanu, la locul tragediei din Leicester! Kasper Schmeichel nu şi-a putut stăpâni lacrimile

Imagini tulburătoare! VIDEO | Alex Paşcanu, la locul tragediei din Leicester! Kasper Schmeichel nu şi-a putut stăpâni lacrimilegalerie foto

Special

Comentarii

Leicester este un oraş în doliu după ce patronul echipei de fotbal, Vichai Srivaddhanaprabha, şi alte patru persoane au decedat în urma accidentului petrecut sâmbătă seara, când elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit în apropierea stadionului, la scurt timp după partida cu West Ham, scor 1-1.

În ultimele două zile, arena "vulpilor" s-a transformat într-un loc unde fanii de pretutindeni i-au putut aduce un ultim omagiu omului care a transformat-o pe Leicester City dintr-o echipă obişnuită să lupte pentru evitarea retrogradării în campioana surprinzătoare a Angliei, în urmă cu două sezoane.

Luni seară, la stadion au ajuns şi jucătorii fostei campioane din Premier League, printre care s-au numărat şi fotbaliştii echipei secunde, din care face parte şi românul Alex Paşcanu.

Evident afectaţi, aceştia s-au recules minute bune în apropierea locului unde s-a prăbuşit elicopterul, iar portarul Kasper Schmeichel nu şi-a putut stăpâni lacrimile. Danezul a fost printre primii ajunşi la locul tragediei sâmbătă seară, iar ulterior, după ce decesul omului care a transformat-o pe Leicester a fost confirmat oficial, goalkeeper-ul a transmis un mesaj emoţionant prin intermediul reţelelor de socializare.



"Nu-mi vine să cred că aşa ceva se întâmplă! Sunt total devastat şi cu inima frântă. Pur şi simplu nu pot crede ce am văzut aseară. Nu pare real [...]

În viaţa mea nu am întâlnit un om ca tine. Atât de muncitor şi dedicat, atât de pasionat, de bun şi generos, până la extrem. Aveai timp pentru toată lumea şi i-ai mişcat pe toţi. Nu contează despre cine era vorba, aveai timp pentru ei. Te-am admirat ca lider, tată şi bărbat!

Ai schimbat fotbalul pentru totdeauna! Le-ai oferit tuturor speranţa că  imposibilul e posibil! Nu numai fanilor noştri, ci fanilor din întreaga lume şi din orice sport. Nu mulţi oameni au reuşit asta.

Când m-ai transferat, în 2011, mi-ai spus că vom fi în Champions League în maxim şase ani şi că vom realiza lucruri măreţe. M-ai inspirat şi am crezut în tine. M-ai făcut să simt că nimic nu e imposibil. Fără tine şi famila ta, toate aceste lucruri, tot ce am realizat împreună, nu s-ar fi întâmplat vreodată!
", a scris Kasper Schmeichel într-o scrisoare deschisă adresată fostului său patron, Vichai Srivaddhanaprabha.

  • Printre cei prezenţi la stadion s-au numărat şi soţia şi fiul fostului finanţator de la Leicester City, Aimon şi Aiyawatt Srivaddhanaprabha, iar cei doi au depus o coroană de flori.

Srivaddhanaprabha a cumpărat clubul Leicester în 2010, cu 39 de milioane de lire sterline, când evolua în liga a doua. Sub patronajul său, Leicester City a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului englez, câştigând campionatul în sezonul 2015/2016.

Meciul pe care Leicester urma să-l joace cu Southampton, programat, marţi, în Cupa Ligii, a fost amânat.


Afla mai multe despre: leicester citypascanuschmeichelpatron leicestertragedie 

viewscnt
Articole similare