Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Împăcare la nivel înalt. Gigi Becali a fost sunat de Edi Iordnescu. ”În cazul lui Olaru, lucrurile au fost clare. Nu are nimic personal cu mine şi cu FCSB”

Împăcare la nivel înalt. Gigi Becali a fost sunat de Edi Iordnescu. ”În cazul lui Olaru, lucrurile au fost clare. Nu are nimic personal cu mine şi cu FCSB”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a clarificat lucrurile cu Edi Iordănescu (45 de ani) în privinţa lui Darius Olaru (25 de ani), iar patronul de la FCSB a tras o concluzie importantă în cazul selecţionerului.

Împacare istorică între Gigi Becali şi Edi Iordănescu

Gigi Becali a îngropat securea conflictului cu Edi Iordănescu, după ce a izbucnit la adresa selecţionerului în privinţa situaţiei lui Darius Olaru.

Mijlocaşul central al celor de la FCSB nu a fost reţinut în lot de Edi Iordănescu pentru meciul cu Andorra, motivând că jucătorul a acuzat o accidentare.

Situaţia s-a inflamat puternic în aceste ultime două zile, iar cei de la FCSB, prin Mihai Stoica şi Gigi Becali, l-au criticat dur pe selecţioner şi pe cei din stafful medical al echipei naţionale.

Mai mult, patronul clubului bucureştean chiar i-ar fi sugerat lui Olaru, în vârstă de 25 de ani, să ia în considerare retragerea de la echipa naţională.

Când la urechile lui Edi Iordănescu au ajuns reproşurile celor de la FCSB, acesta a decis să pună mâna pe telefon, să-l sune personal pe Gigi Becali şi să lămurească lucrurile.

Omul de afaceri a primit foarte bine gestul selecţionerului şi l-a apreciat pentru această iniţiativă. 

Într-un final, după ce a asculta explicaţiile lui Edi Iordănescu, Gigi Becali a mai lăsat de la el şi şi-a dat seama că selecţionerul României nu are nimic personal cu FCSB.

”Am avut ulterior o discuţie cu Edi. M-a sunat băiatul să îmi explice situaţia. Gata, subiectul e închis, iar eu îl sfătuiesc pe Olaru să lupte în continuare pentru echipa naţională. Nu mai are rost să dezgropăm morţii.

Că a fost sau că nu a fost accidentat, subiectul e închis. Edi a încercat să îmi explice clar unele lucruri, a spus că e posibil ca în unele cazuri şi el să mai greşească, doar e om, dar în cazul lui Olaru lucrurile au fost clare.

Edi mi-a demonstrat prin tonul lui şi prin argumentele lui că nu are nimic cu mine personal şi cu FCSB. Eu i-am spus că putea să discute cu mine încă de când m-am luat de el cu Florinel Coman (n.r. Coman a fost rezervă neutilizată cu Belarus) şi nu mai ajungeam aici.

Deci, mesajul meu pentru Olaru e să uite cele declarate de mine în această dimineaţă şi să lupte în continuare pentru echipa naţională.

M-am aprins şi eu prea tare, mă ştiţi pe mine, dar e bine că am reglat lucrurile cu Edi, iar băiatul nu are nimic personal cu mine şi cu FCSB. Nu mai insistaţi să vă spun dacă eu cred a fost sau nu a fost accidentat. Este ca Edi şi subiectul e închis”, a declarat Gigi Becali, potrivit ProSport.

Darius Olaru are 14 meciuri în tricoul echipei naţionale. În 12 partide jucate la FCSB în acest sezon din Superligă, a marcat şase goluri şi a dat două pase decisive.

Edi Iordănescu a antrenat-o pe FCSB în perioada 18 august - 14 noiembrie 2021, iar mai apoi, la data de 26 ianuarie 2022, a preluat echipa naţională a României.

Afla mai multe despre: fcsbechipa nationalagigi becaliromaniaedi iordanescudarius olaru 

viewscnt
Articole similare