Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresarul lui Albu a izbucnit! Agită vestiarul! "Să nu credem că ceilalţi erau în pijamale". Cum a justificat prezenţa în club

Impresarul lui Albu a izbucnit! Agită vestiarul! "Să nu credem că ceilalţi erau în pijamale". Cum a justificat prezenţa în club

Superliga

Comentarii

Mihai Stan, agentul lui Alexandru Albu, a oferit o primă reacţie, după ce mijlocaşul Rapidului a fost surprins într-un club de fiţe din Iaşi, chiar după înfrângerea giuleştenilor din Copou.

Impresarul lui Albu a recunoscut că jucătorul Rapidului a fost în club, deşi mijlocaşul negase: ”Să fim serioşi”

Mihai Stan a postat un mesaj pe contul personal de Facebook în care i-a luat apărarea jucătorului şi a ţinut să menţioneze că Alexandru Albu nu a consumat alcool în club şi nu a luat parte în niciun incident.

În această după-amiază, Alexandru Albu a spus că imaginile în care a fost surprins în club nu sunt din seara partidei cu Poli Iaşi, fiind practic contrazis de Mihai Stan, care nu a negat prezenţa clientului său în local.

”Fotbalistul Alexandru Albu se afla în programul liber după un meci al echipei sale, 1-3 cu Politehnica Iaşi. Tinerii, după cum se ştie, se distrează. Nu a fost sub influenţa băuturilor alcoolice, nu s-a încăierat cu nimeni, n-a adus prejudicii de imagine clubului.

Într-adevăr, rezultatul doare, dar fotbaliştii vin după zile de concentrare şi presiune. Să nu credem că toţi colegii erau în pijamale, au băut lăptic şi au tras perdeaua să se facă întuneric, să nu-i trezească lumina dimineaţă. Să fim serioşi şi să acceptăm asta”, a transmis Mihai Stan prin intermediul contului personal de Facebook.

Ce sancţiuni vor suferi Albu şi Borza

”Nu aveau voie să facă aşa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui. Vor fi excluşi din lot pe o perioadă nedeterminată şi vor primi şi o sancţiune financiară pe măsură, dar care va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară.

Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci aşa ceva, mai ales după ce pierzi un meci şi ştii că peste 3 zile joci o etapă intermediară!

Dar, în primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament şi să faci aşa ceva!”, a declarat Daniel Niculae, potrivit Gsp.

 

Afla mai multe despre: superligarapidcristian alexandru albu,  

viewscnt
Articole similare