Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresiile staff-ului echipei naţionale la finalul aventurii pe banca României: ”Am făcut mai multe lucruri pozitive decât negative” | EXCLUSIV

Impresiile staff-ului echipei naţionale la finalul aventurii pe banca României: ”Am făcut mai multe lucruri pozitive decât negative” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Într-un intreviu cu Telekom Sport, Nicolae Dică a vorbit despre impresiile sale şi ale colegilor de la naţională, după plecarea de pe banca României.

Mirel Rădoi şi staff-ul său mai au doar câteva zile rămase din contractul cu echipa naţională, iar aceştia vor părăsi, cel mai probabil selecţiaonata României la finalul lunii.

Ar fi fost posibil ca Rădoi şi, implicit, colaboratorii săi să continue dacă România obţinea calificarea la baraj, însă egalul cu Islanda a fost fatal pentru ”tricolori”.

Macedonia de Nord ne-a luat faţa şi s-a clasat la un punct deasupra noastră, pe poiţia secundă, astfel că România mai are de aşteptat încă patru ani pentru a încerca să ajungă la un prim Mondial din 1998 încoace.

Înaintea ultimelor două partide din grupă, selecţionata lui Mirel Rădoi era favorită la baraj, însă doar şase puncte din meciurile rămase ne-ar fi asigurat locul, iar ”tricolorii” au putut să obţină numai patru.

Astfel, Rădoi şi-a anunţat plecarea definitivă de la naţională în urma meciului cu Liechtenstein, iar, deşi FRF ar mai fi în negocieri cu acesta, este puţin probabil că va continua.

Impresiile staff-ului echipei naţionale la finalul aventurii pe banca României

Secundul său a vorbit despre perfromanţele reuşite de echipa naţională în timpul mandatului lor şi este de părere că staff-ul echipei naţionale a făcut o treabă bună.

Nicolae Dică a recunoscut că sunt cei din cadrul naţionalei au fost dezamăgiţi că au ratat barajul, dar că menţin că au reuşit m ai multe lucruri pozitive decât negative.

Pentru mine a fost o onoare să fiu antrenor la echipa naţională, o mândrie, mă bucur că am putut să fiu acolo alături de băieţi, să reprezentăm ţara, îmi pare rău că nu am reuşit să obţinem locul 2 şi acel baraj, pentru că acesta era obictivul nostru, am fost foarte aproape, dar ne-a costat meciul cu Islanda unde nu am reuşit să marcă, dar una peste alta spun că am făcut mai multe lucruri pozitive decât lucruri negative”, a declarat Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare