Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În ziua în care lui Messi îi expiră contractul cu Barca, italienii anunţă plecarea lui Cristiano de la Juve! Unde ar putea ajunge CR7

În ziua în care lui Messi îi expiră contractul cu Barca, italienii anunţă plecarea lui Cristiano de la Juve! Unde ar putea ajunge CR7

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo ar vrea să plece de la Juventus Torino. Agentul său va discuta în următoarea perioadă cu oficialii clubului italian

101 goluri a marcat Cristiano Ronaldo pentru Juventus Torino, în cele 133 de meciuri disputate până acum în tricoul italienilor. Cifre cu siguranţă impresionante, dar care s-ar putea opri aici. De ce? Pentru că Ronaldo vrea să plece de la Juve!

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Juventus. Unde poate ajunge

Din ce în ce mai multe voci anunţă că Ronaldo vrea să o părăsească pe Juventus Torino. Cea mai recentă, celebrul ”guru” al transferurilor, Fabrizio Romano, cel care a anunţat că Jorge Mendes (n.r agentul jucătorului) va discuta în următoarea perioadă cu oficialii clubului torinez.

 

 

Pe de altă parte, cotidianul spaniol AS anunţă care ar putea fi următoarea destinaţie a astrului lusitan.

Dacă se va despărţi de ”Bătrâna Doamnă”, Cristiano Ronaldo ar putea ajunge la Manchester United sau la Paris Saint Germain. Francezii ar vrea să-l trimită la schimb pe Mauro Icardi, care este văzut cu ochi buni în Italia. Juve ar cere o sumă decentă pentru plecarea lui Ronaldo, aproximativ 30 de milioane de euro.

Torinezii ar putea scăpa de cel mai mare salariu din fotbalul italian (30 de milioane de euro pe an). Este un salariu pe care atât Manchester United, cât şi Paris Saint Germain, ar fi tentate să i-l ofere lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano, OUT de la Euro 2020 în optimi. Ce a postat după eliminarea Portugaliei

Atacantul Cristiano Ronaldo s-a declarat mândru de parcursul Portugaliei la Euro-2020, în ciuda eliminării în optimi în faţa Belgiei, scor 0-1.

"Nu am obţinut rezultatul dorit şi am părăsit competiţia mai devreme decât am prevăzut. Dar suntem mândri de parcursul nostru, am făcut totul pentru a păstra titlul de campioni ai Europei şi acest grup a dovedit că încă poate aduce bucurii portughezilor. Felicitări Belgiei şi succes celor rămaşi în competiţie. În ceea ce ne priveşte, noi vom reveni şi mai puternici", a afirmat Ronaldo.

Cristiano şi-a făcut treaba la turneul final. A marcat de cinci ori pentru naţionala Portugaliei şi este încă golgheterul competiţiei.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare