Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o veste proastă pentru Neymar după pierderea finalei Champions League. Nike a „rupt” contractul cu superstarul brazilian

Încă o veste proastă pentru Neymar după pierderea finalei Champions League. Nike a „rupt” contractul cu superstarul brazilian

PSG

Comentarii

Celebra firmă de echipament sportiv Nike a anunţat sâmbătă încetarea subită a contractului cu brazilianul Neymar. „De luni, Neymar Jr. nu va mai fi jucătorul Nike”, a explicat gigantul american.

Nike nu a dezvăluit motivul pentru care a ales să rezilieze dintr-odată contractul cu Neymar. Brazilianul şi celebra firmă de echipament sportiv aveau o colaborare de 15 ani. Starul lui PSG era sponsorizat de Nike de la vârsta de 13 ani, atunci când evolua la grupele de copii şi juniori ale lui Santos.

Neymar reînnoise contractul cu Nike în 2011, iar înţelegerea urma să fie valabilă până în anul 2022, susţine Marca.

Conform portalului UOL, încetarea contractul dintre Nike şi Neymar s-a produs din cauza faptului că fotbalistul în vârstă de 28 de ani nu ar fi de acord cu „noile valori” pe care le promovează Nike. Ca urmare a încetării colaborării cu Nike, se pare că Neymar este tentat să semneze cu Puma.

Afla mai multe despre: neymarnike 

viewscnt
Articole similare