Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un brazilian la Real Madrid? El este jucătorul pe care vor să-l transfere ”Los Blancos”

Încă un brazilian la Real Madrid? El este jucătorul pe care vor să-l transfere ”Los Blancos”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid vrea să-l transfere pe tânărul Matheus Franca.

După ce le-a ieşit cu Vinicus Junior şi Rodrygo Goes, madrilenii vor încă un brazilian minune din această ţară. Potrivit presei spaniole, jucătorul de care se interesează gruparea blanco este Matheus Franca, de la Flamengo.

Matheus Franca, disputat de Real Madrid şi Manchester City

Are numai 17 ani şi joacă în poziţia de mijlocaş ofensiv. În urmă cu câteva săptămâni, Matheus a semnat un nou contract cu Flamengo, club de care e legată până în 2027, cu o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro.

Potrivit cotidianului AS, Real Madrid este doar unul dintre cluburile care îl monitorizează deja cu atenţie pe Matheus, un fotbalist promiţător, considerat deja una dintre perlele fotbalului brazilian.

”La vârsta sa, Matheus are un fizic impunător, dar şi o mare capacitate de efort. Marchează goluri şi construieşte cu o precizie de invidiat pentru această vârstă” scriu spaniolii.

Aproape 80 de milioane de euro a plătit Real Madrid pentru Vinicius şi Rodrygo, doi jucători achiziţionaţi de madrileni la vârste fragede. Cei doi au început să confirme acum la gruparea blanco, iar Florentino Perez îşi freacă palmele de bucurie. Matheus Franca ar mai fi şi pe lista lui Manchester City, mai scrie presa din Spania. 

Afla mai multe despre: matheus franca 

viewscnt
Articole similare