Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un club din Bundesliga nu-şi mai plăteşte jucătorii nevaccinaţi care intră în carantină!

Încă un club din Bundesliga nu-şi mai plăteşte jucătorii nevaccinaţi care intră în carantină!

Bundesliga

Comentarii

Fredi Bobic, directorul sportiv al clubului Hertha Berlin, a anunţat, marţi, că jucătorii echipei care nu sunt vaccinaţi şi care vor fi nevoiţi să intre în carantină nu vor mai fi plătiţi în perioada respectivă.

"Am hotărât din 2 noiembrie să nu plătim jucătorii nevaccinaţi cât timp sunt în carantină", a spus Bobic, pentru presa germană.

La începutul lunii trecute, conducerea clubului din Berlin i-a anunţat pe jucătorii nevaccinaţi că trebuie să-şi achite singuri testele PCR, obligatorii conform protocolului sanitar din Bundesliga.

Bayern Munchen a decis, de asemenea, să le reducă salariile jucătorilor nevaccinaţi împotriva Covid-19 şi obligaţi să stea în izolare, precum Joshua Kimmich, plasat în carantină după ce a intrat în contact cu persoane infectate.

Kimmich, în vârstă de 26 de ani, a fost plasat în izolare pentru a doua oară, vineri, din cauza unei noi expuneri la coronavirus. Tocmai ieşise din carantină, marţi, după ce a intrat în contact cu coechipierul Niklas Sule, care a fost testat pozitiv săptămâna trecută.

Potrivit săptămânalului german, oficialii Bayern i-au informat pe Kimmich şi pe patru coechipieri de-ai săi că le vor fi tăiate salariile atunci când vor sta în izolare.

Serge Gnabry, Jamal Musiala, Eric Maxim Choupo-Moting şi Michael Cuisance ar fi ceilalţi jucători bavarezi care nu s-au vaccinat, potrivit Bild.

Bayern, care a pierdut vineri, fără Kimmich, meciul cu Augsburg (scor 1-2), în etapa a XII-a a Bundesliga, a refuzat să comenteze informaţiile apărute.

Afla mai multe despre: hertha berlinbaninevaccinati 

viewscnt
Articole similare