Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Mititelu îl pune la FCU pe antrenorul pe care l-a făcut praf cu un an în urmă: "S-a distrus echipa cu el"

Incredibil! Mititelu îl pune la FCU pe antrenorul pe care l-a făcut praf cu un an în urmă: "S-a distrus echipa cu el"

FC U Craiova

Comentarii

Patronul lui FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, este aproape de a-l aduce la echipă pe antrenorul pe care l-a învinovăţit, în urmă cu un an, pentru forma echipei. Marius Croitoru pare a fi alesul afaceristului pentru banca echipei din Oltenia.

Revenirea pe care nimeni nu şi-ar fi imaginat-o! El este antrenorul ales de Adrian Mititelu la FCU Craiova

FCU Craiova 1948 se află pe poziţia a 9-a, cu 13 puncte, după remiza cu Hermannstadt, scor 1-1, iar după meci Adrian Mititelu a spus că visează să-l aducă pe Dan Petrescu. 

În ultimele săptămâni, afaceristul a intensificat căutările pentru un nou antrenor, mai ales după ce negocierile cu Marius Şumudică au eşuat. În cele din urmă, Adrian Mititelu a ales tot o variantă pe care o cunoaşte. 

Conform Editie.ro, Marius Croitoru va fi noul antrenor al lui FCU Craiova 1948, o revenire surprinzătoare, în condiţiile în care tehnicianul a plecat cu reproşuri asupra sa din partea lui Adrian Mititelu, în urmă cu un an. 

Informaţia că Marius Croitoru revine în Bănie a fost distribuită şi pe pagina de Facebook a lui Adrian Mititelu. 

De la U Craiova 1948, Marius Croitoru a plecat după patru luni, în startul sezonului trecut, iar Adrian Mititelu l-a învinovăţit pentru metodele şi forma slabă a echipei.

Adrian Mititelu a răbufnit după plecarea lui Marius Croitoru de la FCU Craiova: "S-a distrus echipa"

„Pun antrenor când voi găsi pe cineva care se va plia pe ce vreau. Mă grăbesc, dar încet cum e vorba aia. Graba strică treaba şi nu vreau să mă grăbesc, aşa era şi când l-am pus pe Croitoru în vară, când eram în închisoare. A fost o mare greşeală numirea lui, s-a distrus echipa. În perioada lui Trică, echipa era de play-off, cu Napoli la fel, a urmat cursul clubului.

Când a venit Marius, i-am dat libertate totală. A venit cu nişte idei de joc, cu alt stil de joc care a destabilizat echipa. Când e presiunea care e la Craiova, începi să nu mai mergi, iar noi acum nu mai luăm puncte", spunea Adrian Mititelu, în noiembrie 2022. 

Afla mai multe despre: adrian mititelumarius croitorufcu craiova 1948marius croitoru antrenor fcu craiova 

viewscnt
Articole similare