Experiențe împreună.
You are here:

Incredibil! O nouă umilinţă pentru Adrian Petre la FCSB. Ce a păţit de faţă cu toată echipa atacantul executat de Gigi Becali

Incredibil! O nouă umilinţă pentru Adrian Petre la FCSB. Ce a păţit de faţă cu toată echipa atacantul executat de Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB joacă joi, de la 22:00, în turul secund preliminar al Europa League, într-o partidă care va putea fi urmărită în formal live text pe Telekomsport.ro. Înaintea meciului din Serbia, atacantul pedepsit de Gigi Becali, Adrian Petre, a suferit o nouă umilinţă, în momentul în care a aflat echipa de start.

LIVE TEXT | Backa Topola - FCSB, pe telekomsport.ro

FCSB are parte de un meci infernal în Serbia, după o răsturnare de situaţie în ultimele zile. Echipa finanţată de Gigi Becali a ajuns la 18 cazuri de COVID-19 în club, atât în rândul staff-ului tehnic, cât şi al lotului de jucători. Ceea ce părea un meci facil în Serbia, în turul secund preliminar al Europa League cu Backa Topola, a devenit o adevărată provocare, iar calificarea nu a mai părut atât de sigură, în condiţiile în care FCSB are doar trei rezerve pe bancă. 

FCSB şi-a aflat adversarul din turul III preliminar dacă trece de Topola

Adi Petre a trăit o nouă umilinţă! Ce decizie s-a luat în privinţa sa la meciul Backa Topola - FCSB

Mihai Pintilii şi restul staff-ului care a putut face deplasarea au improvizat un prim 11 pentru meciul cu sârbii. Astfel, la partida din preliminariile Europa League, FCSB a avut o linie de apărarea inedită cu Ducan în poartă, iar Ionuţ Panţîru a fost urcat în linia de mijloc. Vezi aici echipa de start a FCSB pentru meciul cu Backa Topola, din preliminariile Europa League!

Surpriza a venit în linia celor trei atacanţi. Adrian Petre a fost lăsat din nou pe banca de rezerve şi a devenit rezerva rezervei la FCSB! Fără Sergiu Buş pentru meciul din Serbia, staff-ul de la FCSB l-a preferat pe Alexandru Buziuc în centrul atacalui, lângă Dennis Man şi Florinel Coman. 

Vestea e cu atât mai dureroasă pentru Adrian Petre, în condiţiile în care era de aşteptat să se lupte cu Sergiu Buş pentru un post de titular în acest sezon, semn că finanţatorul FCSB, Gigi Becali, "l-a executat". 

Ca fapt divers, Alexandru Buziuc are doar 9 goluri în Liga 1 până la 26 de ani. Petre, în aceeaşi perioadă a anului trecut, avea o cotă de piaţă de 1.5 milioane de euro, iar cand UTA l-a vandut in Danemarca era mai bine cotat decât e Buziuc acum, deşi venea din Liga 2. 

Gigi Becali nu-l mai vrea pe Adrian Petre la FCSB

Ultimele semnale de la FCSB îl dau ca şi plecat pe Adrian Petre. Atacantul care impresiona la naţionala U21 sub comanda lui Mirel Rădoi are două variante. Prima vine din România, în timp ce a doua din Serie B. 

De altfel, impresarul lui Adi Petre a fost surprins în Italia în aceste zile. Ultimele informaţii apărute au indicat un transfer al atacantului de la FCSB în Italia.  

viewscnt
Articole similare
Cauzele mortii lui Maradona. Ce au descoperit doctorii la autopsie