Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Reghecampf l-a dat de gol pe Gigi Becali, în plin scandal. Ce a putut face finanţatorul la FCSB. Gafă de proporţii: "Asta a zis el!"

Incredibil! Reghecampf l-a dat de gol pe Gigi Becali, în plin scandal. Ce a putut face finanţatorul la FCSB. Gafă de proporţii: "Asta a zis el!"

FCSB

Comentarii

Dennis Man se poate declara mulţumit, după ce a plecat de la FCSB la Parma, întrucât ar fi putut ajunge în Liga 2, în urmă cu câţiva ani. Fostul antrenor de la FCSB, Laurenţiu Reghecampf, a dezvăluit cum Gigi Becali a fost aproape de a se autosabota. Pe atunci, inclusiv Mihai Stoica s-a împotrivit dorinţei omului de afaceri.

Laurenţiu Reghecampf, despre transferul lui Dennis Man la FCSB: "Eu şi cu MM ne-am opus. De fapt am cerut alţi jucători"

Laurenţiu Reghecampf e antrenorul cu care FCSB a obţinut cele mai multe performanţe în ultimul deceniu, dar tensiuni au apărut între soţia sa, Anamaria Reghecampf, şi Gigi Becali. După izbucnirea scandalului, tehnicianul cu două titluri de campion la FCSB şi-a amintit cum a ajuns Dennis Man la echipa din Bucureşti, în 2016. Pe atunci, Laurenţiu Reghecampf şi actualul manager general, Mihai Stoica, şi-ar fi dorit alţi fotbalişti: 

"În momentul când a fost adus Man (n.r. - la FCSB), Gigi Becali l-a văzut nu ştiu unde, a vorbit cu Ana (n.r. - Anamaria Reghecampf), jucătorul a fost adus în momentul când eu cu MM ceream nişte jucători, pentru că aveam nevoie mare de jucători cu experienţă, jucători care să întărească echipa. Eu şi cu MM ne-am opus, de fapt nu ne-am opus să îl aducă pe Man, am cerut să ni se aducă şi alţi jucători care să ne dea puţină valoare", a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru Telekom Sport.  

Gigi Becali, aproape de o gafă de proporţii la FCSB. A vrut să scape de Dennis Man: "Zicea să îl dăm împrumut"

Dennis Man a devenit fotbalistul vândut pe cea mai mare sumă, din Liga 1, dar parcursul său putea fi altul. În sezonul 2016-2017, Dennis Man ajunsese la nouă meciuri jucate pentru FCSB, iar dacă l-ar fi bifat şi pe al zecelea, Gigi Becali ar fi fost bun de plată, conform unei clauze din contractul încheiat cu UTA Arad, fostul club al fotbalistului. 

Finanţatorul FCSB trebuia să achite 100.000 de euro, iar imediat au început presiunile asupra lui Laurenţiu Reghecampf. La câţiva ani distanţă de la acel moment, tehnicianul a dezvăluit cum Gigi Becali a fost aproape de a se autosabota, în condiţiile în care Reghecampf e de părere că Dennis Man s-ar fi pierdut odată plecat de la FCSB: 

"L-au adus pe Dennis şi până în iarnă Dennis avea o clauză de 100 de mii, dacă juca 10 meciuri, pe care trebuia să le plătească Gigi Becali clubului respectiv (n.r. - UTA Arad), de unde venise Dennis. La al nouălea meci au început discuţiile, care au venit din partea lui Gigi, nici măcar din partea mea sau a lui MM. Zicea că ar fi mai bine să îl dăm împrumut. Eu la momentul respectiv nu ştiam despre această clauză. 

Eu l-am băgat pe Dennis să facă al 10-lea meci, ca să nu îl dăm împrumut în Liga 2. Nici măcar nu a fost vorba de Liga 3. Şi m-am certat atunci puţin, am avut o contră cu Gigi, dar se pare că lucrul ăsta i-a prins bine şi acum a câştigat destul de mulţi bani. Eu cu MM ne-am opus atunci să îl dăm la Liga 2, pentru că era un jucător tânăr şi ştiam că o să îl pierdem dacă îl dăm la Liga 2", a mai spus Laurenţiu Reghecampf pentru Telekom Sport. 

Laurenţiu Reghecampf a plecat de la FCSB la finalul sezonului 2016-2017 cu direcţia Al Wahda. În acest sezon, FCSB e condusă de pe banca tehnică de fostul secund al lui Reghecampf, Toni Petrea, care a reuşit să ducă echipa pe primul loc în Liga 1, cu 45 de puncte. 

 

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfgigi becalifcsblaurentiu reghecampf fcsbdennis man fcsbanamaria prodananamaria reghecampfgigi becali dennis mandennis man parma 

viewscnt
Articole similare