Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Indiciul că interesul Barcelonei pentru Ianis Hagi este real! Gestul neaşteptat făcut de unul dintre starurile de la Barca

Indiciul că interesul Barcelonei pentru Ianis Hagi este real! Gestul neaşteptat făcut de unul dintre starurile de la Barcagalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Ianis Hagi va pleca în această vară de la Viitorul, lucru confirmat atât de tatăl său, Gică Hagi, cât şi de Gică Popescu, dar destinaţia rămâne însă o surpriză. Recent s-a scris despre interesul celor de la Barcelona pentru decarul de la sub 21 de ani, iar gestul făcut de unul dintre starurile de la Barca poate să fie un indiciu că zvonul este cât se poate de real.

Barcelona a plătit bani grei pentru el, după care a devenit şi campion mondial cu Franţa, iar acum îl "urmăreşte" pe Ianis Hagi. Ousmane Dembele, coleg în ofensiva catalanilor cu Messi şi Suarez, a decis să îi dea follow lui Ianis pe contul său de Instagram. 

Poate că Hagi junior l-a impresionat pe Dembele cu performanţele sale de la Campionatul European U21 sau poate francezul chiar se pregăteşte să devină coleg cu mijlocaşul ofensiv de la Viitorul. 

Un lucru este cert însă. Hagi va juca din sezonul viitor într-un campionat mult mai puternic decât cel al României, fie că va fi vorba de Genk în Belgia, în Bundesliga, în Olanda la Ajax sau în La Liga. 6 milioane de euro este cota fotbalistului.

Afla mai multe despre: ianis hagidembelebarcelona 

viewscnt
Articole similare