Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Indiciul care l-a făcut să spună pentru ce echipă va juca Ianis Hagi, după împrumutul la Alaves! "Exact la asta mă gândeam şi eu"

Indiciul care l-a făcut să spună pentru ce echipă va juca Ianis Hagi, după împrumutul la Alaves! "Exact la asta mă gândeam şi eu"
Comentarii

Ianis Hagi a fost doar împrumutat de Rangers la Deportivo Alaves, până la finalul sezonului, iar păreri despre viitorul său au fost expuse deja. Totul pare să depindă de soarta lui Michael Beale, antrenorul fostei campioane a Scoţiei, cu care mijlocaşul român n-a avut o relaţie ideală.

Ce se întâmplă cu Ianis Hagi după finalul sezonului, când îi expiră împrumutul la Alaves

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Deportivo Alaves, până la sfârşitul sezonului în curs, a anunţat clubul scoţian. Însă, fără opţiunea de cumpărare, a apărut o primă părere că Ianis Hagi va avea o problemă şi în Spania. 

În sezoanele recente, Ianis Hagi s-a declarat fericit la Rangers, iar conducătorii par să fie mulţumiţi de jucătorul român, dar şansele puţine acordate de Michael Beale, după accidentare, l-au făcut să plece. 

Cu toate aceste informaţii strânse, fostul preşedinte de la Rapid, Constantin Zotta, a transmis că Rangers îl aşteaptă înapoi pe Ianis Hagi, dar revenirea depinde total de soarta antrenorului echipei. 

"Fără opţiune de cumpărare, înseamnă că această conducere a clubului realizează că e o problemă personală între el şi anterenor", a spus Constantin Zotta, care imediat a fost aprobat de Basarab Panduru. 

"Exact, exact la asta mă gândeam şi eu", a completat expertul Orange Sport. 

"Clubul are încredere în jucător, dar pe de altă parte trebuie să susţină antrenorul, că asta înseamnă club adevărat. Dacă schimbă antrenorul, probabil că-l aduce înapoi (n.r. - la Rangers)", a mai spus Constantin Zotta. 

Ce spunea Gică Hagi despre transferul lui Ianis Hagi în LaLiga

După ce "Regele" a jucat pentru granzii Spaniei, Real Madrid şi Barcelona, Ianis Hagi a făcut pasul în Spania, iar tatăl său a oferit primele impresii despre mutare. 

"Transferul lui Ianis la Alaves e o decizie a lor, ştiam de ea. El şi-a dorit să ajungă în Spania, e un campionat foarte bun, o să-l ajute să progreseze. E un copil care vrea să înveţe, e un profesionist, sper să-i ajute, să arate ce ştie. E un număr 10 foarte bun. Spania e un campionat foarte greu, dar se pune accentul pe tehnică. Ianis e acolo, zic că o să fie după un an de două ori mai bun”, a declarat Gheorghe Hagi.

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi alavesianis hagi rangers 

viewscnt
Articole similare