Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Indiferent cine e antrenor!". Mihai Rotaru a anunţat obiectivul U Craiova în finalul play-off-ului, după eliminarea din Cupa României | EXCLUSIV

"Indiferent cine e antrenor!". Mihai Rotaru a anunţat obiectivul U Craiova în finalul play-off-ului, după eliminarea din Cupa României | EXCLUSIV
Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Rotaru a anunţat ce obiectiv va avea, indiferent de numele antrenorului, tehnicianul care va veni pe banca Universităţii Craiova după plecarea lui Ivaylo Petev. Bulgarul şi Rotaru, patronul oltenilor, au reziliat contractul de comun acord.

N-a fost o surpriză plecarea lui Ivaylo Petev, având în vedere eliminarea din Cupa României şi înfrângerea în faţa FCSB, 0-2 pe Arena Naţională, care a redus considerabil şansele oltenilor la titlul de campioană. Rămâne de văzut, însă, alegerea pe care o va face Mihai Rotaru în privinţa noului antrenor.

Mihai Rotaru anunţă obiectivul cu care Universitatea Craiova salvează sezonul: "Indiferent de antrenor"

Cert este, însă, că indiferent de numele antrenorului ales pentru banca echipei din Bănie, obiectivul va fi unul singur pentru finalul play-off-ului. U Craiova trebuie să termine pe podiumul Superligii pentru a prinde un loc de cupe europene şi să salveze cumva sezonul.

Mihai Rotaru a spus că singurul reproş pe care are să şi-l facă este că n-a avut inspiraţie când a făcut unele alegeri, dar susţine că toţi antrenorii sosiţi la echipă au avut sprijin total.

"Obiectivul îl avem, indiferent de cine e antrenor, este podiumul. Indiferent de cine e antrenor. Am ratat Cupa României şi ne rămâne să terminăm pe podium.

Alegerile făcute, în rest toţi antrenorii au avut sprijin total, şi-au adus jucătorii doriţi, cu excepţia lui Reghe, care a venit în mijlocul sezonului, n-a prins o perioadă de mercato, Petev şi-a adus jucătorii doriţi, pe toţi cinci, Neagoe la fel. Nu am reproşuri, poate inspiraţia", a declarat Mihai Rotaru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai rotaruobiectivuniversitatea craiovafotbalsuperliga 

viewscnt
Articole similare