Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter a renunţat deja la Ionuţ Radu. Italienii i-au găsit înlocuitor portarului român! Unde ar putea ajunge talentatul goal-keeper

Inter a renunţat deja la Ionuţ Radu. Italienii i-au găsit înlocuitor portarului român! Unde ar putea ajunge talentatul goal-keeper

Stranieri

Comentarii

Potrivit presei italiene, Ionuţ Radu va pleca de la Internazionale Milano, fie sub formă de împrumut, fie sub forma unui transfer definitiv.

Tuttosport anunţă că Inter Milano îl vrea pe Bartlomiej Dragowski, cel care ar urma să devină rezerva lui Samir Handanovic şi, implicit, înlocuitorul lui Ionuţ Radu.

În vârstă de 23 de ani, Bartlomiej Dragowski joacă la Fiorentina din 2016 şi este cotat la 16 milioane de euro. Este considerat unul dintre portarii de mare viitor ai Europei. Şi-a început cariera la Jagiellonia şi a fost pentru început rezerva lui Ciprian Tătăruşanu la Fiorentina. În 2019 a evoluat pentru Empoli şi a făcut-o foarte bine. Un an mai târziu îşi făcea deja debutul în naţionala mare a Poloniei.

Ionuţ Radu dorit de mai multe echipe din campionatele puternice

Cota lui Ionuţ Radu rămâne în continuare una bună. Portarul român este apreciat în Italia şi ar putea rămâne în Serie A, acolo unde este dorit de Cagliari, dar şi de Verona.

Recent, presa spaniolă a anunţat că de serviciile lui Ionuţ Andrei Radu se interesează şi Real Sociedad, iar în ultimele luni au apărut zvonuri privitoare la un posibil transfer la FC Sevilla. De asemenea, pentru Radu ar exista şi varianta Ligue 1, acolo unde este dorit de alte două cluburi.

Afla mai multe despre: ionuţ raduinter milano 

viewscnt
Articole similare