Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter s-a hotărât! Răspuns de ultimă oră pentru Gigi Becali pentru transferul de la FCSB

Inter s-a hotărât! Răspuns de ultimă oră pentru Gigi Becali pentru transferul de la FCSB

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan (21 de ani) tranversează cea mai bună formă a carierei, prestaţiile de la FCSB şi de la echipa naţională de tineret aducându-l în atenţia lui Inter. Pretenţiile financiare ale lui Gigi Becali l-ar putea face pe "wonderkid-ul" roş-albaştrilor să rateze transferul în Serie A. Presa din Italia a aflat că negocierile dintre Inter şi FCSB au intrat în stand-by.

Veste proastă pentru Gigi Becali! Negocierile pentru transferul lui Moruţan la Inter, în stand-by

Lider în Serie A, Inter a pus ochii pe Olimpiu Moruţan, iar Antonio Conte vrea să-l transfere pe unul dintre cei mai în formă fotbalişti ai FCSB-ului din acest sezon. Gazzetta dello Sport a anunţat că există deja negocieri pentru trecerea lui Moruţan pe "Giuseppe Meazza", dar că acestea au intrat în stand-by. Potrivit sursei citate, Inter a stagnat negocierile cu FCSB din cauza sumei de transfer pe care o solicită Becali.

Patronul FCSB cere nu mai puţin de 20 de milioane de euro pentru a fi de acord cu transferul lui Olimpiu Moruţan, însă Inter nu pare dispusă să achite atât de mult. Cel puţin asta susţin jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport. „Tranzacţia este în stand-by având în vedere suma de 20 de milioane de euro solicitată de Becali”, notează sursa citată. Inter e lider în Serie A şi are şansa de a câştiga primul titlu din ultimii 11 ani.

Olimpiu Moruţan a marcat de şase ori şi a livrat 12 pase de gol în toate competiţiile acestui sezon pentru FCSB, iar prestaţiile sale bun au făcut ca acesta să primească un "boost" şi din punct de vedere a cotei de piaţă. În acest moment, site-ul de specialitate transfermarkt.com îl cotează pe Olimpiu Moruţan la două miliane de euro.

Gigi Becali a refuzat o ofertă de 10 milioane de euro pentru Moruţan

Marţi, patronul FCSB, Gigi Becali a dezvăluit că a refuzat o ofertă de 10 milioane de euro pentru plecarea lui Olimpiu Moruţan. Clubul care-l voia pe Moruţan era gata să achite toată suma într-o singură tranşă, însă Becali le-a transmis că nu se va despărţi de starul său nici pentru 15 milioane de euro. El solicită 20 de milioane de euro pentru a fi de acord cu plecarea lui Moruţan de la echipă.

"Pe Morutan am avut o ofertă de 10 milioane de euro! Primeam toţi banii o dată. Eu am zis că nu-l dau nici cu 15 milioane, ca să nu mă mai bâzâie. Am avut oferta. «Vrei 10 milioane banii jos?». Am zis «Nu vreau nici 15!». Am spus asta ca să nu mai existe negocieri sau discuţii.

Morutan poate vă costa 5 sau 3 milioane. Dar poate face şi 30. Eu aşa vreau. Poate sunt nebun. Alţii ştiu mai bine, iar eu exagerez. Dacă demonstrez de o mie de ori, lumea tot nu crede. Oferta am primit-o acum 5 zile, nu e cea din iarnă. E un club din Europa. Nu pot să divulg echipă, nu e frumos. Oamenii au zis că poate vor reveni şi m-au rugat să fie secret. Am zis că nu e nicio problema"
, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: olimpiu morutantransferinterinter negocieri fcsbfcsb negocieri interinter negocieri in standby 

viewscnt
Articole similare