Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Internaţional român, tot mai aproape de La Liga! Condiţia necesară realizării transferului

Internaţional român, tot mai aproape de La Liga! Condiţia necesară realizării transferului

Fotbal

Comentarii

Legiunea fotbaliştilor români din La Liga ar putea creşte.

Fundaşul român Alexandru Paşcanu (25 de ani) traversează o formă sportivă foarte bună la Sporting Gijon, ce l-a readus şi în vederile selecţionerului României, Edi Iordănescu, care l-a pus pe lista preliminară pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia, din luna martie.

Alexandru Paşcanu ar putea ajunge în La Liga

Paşcanu, fost internaţional de tineret, se află la Gijon sub formă de împrumut, de la Ponferradina, până la finalul sezonului.

Dacă echipa va promova în La Liga, la finalul actualului sezon, Sporting Gijon are obligaţia de a-l transfera definitiv pe fotbalistul român, în schimbul a 600.000 de euro.

Sporting Gijon se află pe locul 4, cu 46 de puncte, la doar trei puncte de locul 2, care asigură promovarea în La Liga, în sezonul viitor.

Primele trei clasate sunt Leganes - 50 de puncte, Eibar - 49 şi Espanyol - 48.
Locurile 3, 4, 5 şi 6 vor participa la un baraj, Final Four, la finalul căruia o echipă va promova în La Liga.
Dacă nu va reuşi promovarea, Gijon ar putea negocia transferul jucătorului român cu cei de la Ponferradina, însă acest lucru nu asigură o înţelegere la finalul discuţiilor.

În acest sezon de La Liga 2, Alexandru Paşcanu a bifat 21 de jocuri, din 27 disputate până acum, în care a reuşit să marcheze un gol şi să ofere o pasă decisivă.

Antrenorul de la Gijon îl foloseşte pe fotbalistul român pe postul de fundaş central-dreapta sau direct fundaş dreapta, în funcţie de necesităţile echipei.

În naţionala României, postul de fundaş dreapta este unul problematic. Andrei Raţiu nu are meciuri în picioare la Rayo Vallecano, Cristi Manea a revenit după o accidentare mai lungă şi are nevoie de timp.

De asemenea, Alexandru Pantea este accidentat, în timp ce Vasile Mogoş sau Răzvan Onea nu au ieşit cu nimic în evidenţă în ultima perioadă.

Aşadar, nu ar fi deloc exclus ca Alexandru Paşcanu să fie convocat la dubla amicală din luna martie, cu Irlanda de Nord şi Columbia.

Afla mai multe despre: alexandru pascanusporting gijonla liga 2 

viewscnt
Articole similare