Experiențe împreună.
You are here:

Investiţia făcută de Gigi Becali în secret. Patronul FCSB a plătit, totul a fost făcut public

Investiţia făcută de Gigi Becali în secret. Patronul FCSB a plătit, totul a fost făcut public

Diverse

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a făcut o investiţie extra fotbal. Patronul FCSB a finanţat construcţia unei mănăstiri din Teleorman. Presa locală a scris despre investiţia făcută de Becali, care de fiecare dată când face astfel de gesturi nu iese să se laude, aşa cum face în cazul jucătorilor pe care-i cumpără la FCSB.

Investiţia făcută de Gigi Becali în secret. Patronul FCSB a plătit, totul a fost făcut public

Gigi Becali a dat bani din buzunar pentru construcţia unei mănăstiri din Teleorman. Omul de afaceri de la FCSB a finanţat ridicarea mănăstirii Pantocrator de la Drăgăneşti-Vlaşca. Becali s-a aplecat, de mai multă vreme, mai mult spre credinţă, iar aceasta nu este prima investiţie de acest gen pe care o face patronul FCSB, care a făcut mai multe acte de binefacere.

Ca şi mulţumire, Gigi Becali a fost imortalizat pe peretele mănăstirii pentru care a plătit construcţia. Latifundiarul din Pipera a fost prezent la evenimentul de sfinţire a Mănăstirii Pantocrator pentru a se bucura de roadele investiţiei făcute de el, potrivit site-ului glasulcetăţii.ro. Becali a fost în centrul atenţiei, alături de feţele bisericeşti din Episcopia Alexandriei şi Teleormanului.

De-a lungul anilor, Gigi Becali a făcut mai multe vizite la Muntele Athos şi chiar a construit o biserică în incinta bazei de pregătire a FCSB.

Gigi Becali vrea să se retragă la mănăstire

În timp, Gigi Becali a devenit un om foarte religios, la fel ca şi mama sa. Apropierea de Biserică l-a determinat pe Gigi Becali să vrea să se retragă la mănăstire atunci când va mai îmbătrâni. Omul de afaceri a dezvăluit că fetele sale şi soţia sa nu sunt de acord cu decizia pe care a luat-o, dar acesta este visul său.

"Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu ştiu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele şi soţia nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aş vrea să las totul în regulă şi să mă duc acolo. E un loc frumos, liniştit. Şi aş vrea să stau de vorbă cu oamenii. Ce vreau este greu, dar nu imposibil.”, spunea Gigi Becali în urmă cu ceva timp.

-  

viewscnt
Articole similare