Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone, despre scandalul Vali Creţu - Dinu Todoran: ”Sunt mulţi jucători care nu înţeleg fotbalul” | EXCLUSIV

Ioan Andone, despre scandalul Vali Creţu - Dinu Todoran: ”Sunt mulţi jucători care nu înţeleg fotbalul” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

După ce Vali Creţu l-a acuzat pe Dinu Todoran pentru rezultatele slabe ale FCSB-ului din debutul noului sezon, Ioan Andone i-a luat apărarea fostului tehnician al ”roş-albaştrilor”.

Dinu Todoran a fost înlocuit pe banca FCSB-ului de Edi Iordănescu, după doar cinci etape din noul sezon. ”Roş-albaştrii” aveau doar 8 puncte din 15 şi fuseseră elliminaţi din Conference League de Shakhter Karagandy sub conducerea lui Todoran.

După plecarea sa, Vali Creţu l-a atacat pe fostul antrenor. Fundaşul dreapta a dat de înţeles că pregătirea şi antrenamentele nu decurgeau aşa cum ar fi trebuit la Bucureşti. Dinu Todoran i-a răspuns fostului său elev, iar Ioan Andone şi-a oferit părerea despre scandalul dintre cei doi.

Ioan Andone, despre scandalul Vali Creţu - Dinu Todoran

Fostul oficial de la FC Voluntari i-a luat partea antrenorului şi l-a făcut praf pe Creţu, spunând că nu avea cum să îşi permită să facă acele comentarii.

”El, ca jucător, nu avea voie să vorbească. Înseamnă că nu a facut pregătire Todoran. Înseamnă că nu are preparator fizic, el te aleargă, antrenorul te asează în teren. Dar la mintea lui... Sunt mulţi jucători care nici nu înţeleg fotbalul. El ştie mai multe, că Edi o să schimbe multe...

Dacă-l întrebi ce trebuie să faca un fundaş dreapta... Nu are valoare de Steaua (n.r. FCSB), are viteză, are ceva, dar nu e de Steaua. Ca jucător, trebuie să-ţi vezi de treaba ta. Câte centrări de gol a dat? Câte centrări bune are Creţu în 10 ani de carieră? Are 10? Nu are”, a declarat Ioan Andone.

 

Afla mai multe despre: fcsbvali creţudinu todoranioan andonetodoran creţu 

viewscnt
Articole similare