Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone este de părere că FRF ar fi trebuit să aleagă un alt selecţioner: ”Cred că el era cel mai în măsură” | EXCLUSIV

Ioan Andone este de părere că FRF ar fi trebuit să aleagă un alt selecţioner: ”Cred că el era cel mai în măsură” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Ioan Andone a discutat despre echipa naţională, înaintea debutului lui Edi Iordănescu pe banca Rromâniei.

După plecarea lui Mirel Rădoi de la echipa naţională, FRF a întocmit o listă cu 12 candidaţi pentru a îl înlocui.

Gică Hagi şi Răzvan Lucescu au fost primii oameni cu care au luat legătura şefii federaţiei, amândoi refuzând instant avansurile din partea FRF.

Olăroiu nu a fost dispus nici el să discute despre preluarea României, astfel că ultimele variante rămase au fost Edi Iordănescu şi Laszlo Boloni.

Negocierile cu cei doi au ţinut o bună perioadă de timp, dar, în final, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au decis să îl instaleze pe Edi Iordănescu pe banca naţionalei.

În ciuda faptului că Laszlo Boloni avea mult mai multă experienţă decât contracandidatul său, şefii FRF nu au conisderat că pot colabora cu acesta.

Ioan Andone este de părere că federaţia a luat decizia greşită, însă a punctat că, indiferent de propria opinie, Edi Iordănescu trebuie susţinut de toţi suporterii români.

Ioan Andone este de părere că FRF ar fi trebuit să aleagă un alt selecţioner

Sper să fie o alegere bună pentru că au fost multe soluţii. Am spus şi atunci, şi acum, cred că Boloni era cel mai în măsură şi ne dădea încredere nouă în general, din fenomen, şi suporterilor, că putem să ajungem la un turneu final.

Trebuie să-l susţinem pe Edi, care e un antrenor tânăr, talentat, inteligent, dacă reuşeşte să facă o echipă comeptitivă, să facă lucrurile bune pe care le-a făcut Contra, pe care le-a făcut Rădoi, jucătorii pe care i-a adus. 

Aici e echipa naţională, nu echipa de club, aici trebuie să dai 150 la sută când te prezinţi. Eu sunt convins că va veni şi rândul lui Olaru şi a altor jucători.

Niciodata nu cred că un selecţioner... nu va fi toată lumea sută la sută că a luat cei mai buni jucători”, a declarat Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare