Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire incredibilă la FCSB! Jucătorul dat afară de Becali se întoarce la echipă. Anunţul făcut de latifundiar: ”Da, m-am întâlnit cu el”

Revenire incredibilă la FCSB! Jucătorul dat afară de Becali se întoarce la echipă. Anunţul făcut de latifundiar: ”Da, m-am întâlnit cu el”galerie foto

FCSB

Comentarii

La scurt timp după ce anunţa că l-a dat afară din lot, Gigi Becali a dezvăluit că îi va mai acorda o şansă lui Claudiu Keşeru.

Revenit la FCSB în vara lui 2021, transferul lui Claudiu Keşeru trebuie să reprezinte un semnal că FCSB îşi dorea titlul în acest sezon.

Atacantul, Constantin Budescu şi Vinicius au fost aduşi la club pentru a mai compensa lipsa de experienţă a perlelor lui Becali, însă niciuna dintre mutări nu s-a ridicat la aşteptări.

Budescu a părăsit-o pe FCSB după doar jumătate de sezon, Vinicius nu mai e titular, în timp ce Claudiu Keşeru a fost dat afară din lot de Becali.

Luni, în urma victoriei cu FC Argeş, patronul formaţiei roş-albastră anunţa că golgheterul all-time al lui Ludogorets a fost exclus din lot.

Două zile mai târziu, se pare că Gigi Becali s-a răzgândit deja şi ar fi dispus să îi ofere o nouă şansă unuia dintre cei mai bine plătiţi jucători de la club.

Patronul FCSB-ului a dezvăluit că s-a întâlnit cu jucătorul său şi i-a transmis că o să mai primească şanse.

Revenire incredibilă la FCSB

Da, m-am întâlnit cu el. I-am spus ’o să mai primeşti şanse’. I-am mai spus  ’prima dată când ai venit erai bombă, am zis că puteai să joci la orice echipă.

După aia, nu mi-a mai plăcut de tine’. Mi-a spus că şi-a revenit, că a fost iarna, gheaţa, nu ştiu cum, antrenamente.

Bine mă, o să mai primeşti o şansă, să mai vedem. Că poate o să avem nevoie de el, e posibil”, a declarat Gigi Becali.

18 partide a disputat Claudiu Keşeru după revenirea la FCSB, în care a marcat cinci goluri şi a oferit trei assist-uri.

În celălalt sezon petrecut la club, internaţionalul român reuşise să marcheze de 28 de ori şi să paseze decisiv de nouă ori în 48 de apariţii.

Fotbalistul încă este prezent la FCSB, în ciuda comportamentului patronului, deoarece a reprezentat deja două echipe în acest sezon şi nu are drept de joc la o a treia.

Afla mai multe despre: claudiu keşeru 

viewscnt
Articole similare