Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Turcia anunţă transferul lui Alex Cicâldău: ”Au bătut palma! Pleacă de la Galatasaray pentru opt milioane de euro”

Presa din Turcia anunţă transferul lui Alex Cicâldău: ”Au bătut palma! Pleacă de la Galatasaray pentru opt milioane de euro”

Stranieri

Comentarii

Alex Cicâldău este aproape de despărţirea de Galatasaray, după doar un sezon petrecut la club.

Alex Cicâldău a fost transferat de Galatasaray în vara lui 2021, de la Universitatea Craiova, în schimbul sumei de aproximativ 6,5 milioane de euro.

Venirea sa şi a conaţionalului Olimpiu Moruţan a coincis cu cel mai slab sezon al Galatei din ultimii ani, echipa ocupând a poziţia a 15-a înaintea pauzei internaţionale, la doar două locuri deasupra zonei roşii.

Elevii lui Domenec Torrent au un avans de nouă puncte faţă de Altay, ocupanta primului loc retrogradabil, astfel că nu au reale emoţii în legătură cu menţinerea în prima ligă.

Însă, pentru o formaţie care îşi propune să cucerească titulul an de an, acest sezon a fost absolut dezastruos, iar clubul plănuieşte o reconstrucţie amplă.

Majoritatea jucătorilor Galatei sunt de vânzare, chiar şi cei care de abia au ajuns la club.

Presa din Turcia anunţă transferul lui Alex Cicâldău

Aşadar, după ce s-a tot scris că Sampdoria ar fi interesată de Alex Cicâldău, presa din Turcia a anunţat că cele două părţi au ajuns la un acord.

Conform fanatik.com.tr, italienii ar urma să plătească opt milioane de euro în schimbul românului, însă mutarea mai depinde de o condiţie.

Pentru ca transferul să se realizeze, echipa pentru care a jucat Radu Drăguşin în prima parte a sezonului trebuie să se menţină în Serie A.

Sampdoria ocupă în prezent poziţia a 15-a în prima ligă italiană, la şapte puncte de Venezia şi Genoa, ocupantele primelor două locuri retrogradabile.

Deşi a avut parte de mai mult succes decât Moruţan în Turcia, nici Cicâldău nu a fost considerat o reală lovitură de Galata, astfel că clubul este dispus să se despartă de el.

Galatasaray ar face un mic profit de pe urma mijlocaşului român, ideal pentru planurile de viitor ale formaţiei pregătite de Domenec Torrent.

34 de apariţii a reuşit să însumeze până în acest moment Cicâldău la Galata, în care a marcat cinci goluri şi a oferit trei pase decisive, unde venind împotriva Barcelonei, în optimile Europa League.

Afla mai multe despre: alex cicâldău 

viewscnt
Articole similare