Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Ganea, atac cu talpa la Gigi Becali. ”Să mai treacă pe la cursurile de antrenor”

Ionel Ganea, atac cu talpa la Gigi Becali. ”Să mai treacă pe la cursurile de antrenor”

Superliga

Comentarii

FCSB a fost eliminată din turul trei al Conference League, după ce a pierdut returul dublei cu Nordsjaelland, scor 0-2.

Nu mai este niciun secret faptul că finanţatorul roş-albaştrilor a fost şi ”antrenor” în repetate rânduri, iar de multe ori deciziile acestuia nu au fost utile pentru modul în care s-a exprimat în teren echipa. 

Ionel Ganea, atac cu talpa la Gigi Becali. ”Patronul să mai treacă pe la cursurile de antrenor”

Ionel Ganea, fostul atacant al lui Wolverhampton, este de părere că echipa de start a FCSB-ului de la returul din Danemarca a fost concepută de Gigi Becali. Mai mult decât atât, Ganea a susţinut că nu a mai auzit vreodată de vicecampioana Danemarcei, iar pe vremea sa, genul acesta de echipe nu însemnau nimic în fotbalul mare.

"De Steaua (n.r. FCSB) îmi pare rău că a a fost eliminată. De Nordsjaelland... Nici n-am auzit de ei, jur, când jucam eu nu însemnau nimic în fotbal. Atât au putut, se vor concentra pe campionat, poate fi un avantaj pentru ei. O explicaţie pentru înfrângerea lor din Danemarca e că a greşit Gigi Becali formula. Patronul-antrenor să mai treacă pe la cursurile de antrenori. Ăsta e riscul patronului-antrenor, uneori îi iese, alteori nu", a spus Ionel Ganea, pentru Sport.ro.

Când au purtat Gigi Becali şi Mircea Lucescu "o discuţie semi-serioasă" despre venirea lui "Il Luce" la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că, în 2019, an în care Mircea Lucescu a fost în vestiarul FCSB înaintea unui meci european jucat la Giurgiu, a avut loc o discuţie între Gigi Becali şi "Il Luce" pentru preluarea echipei "roş-albastre".

În ciuda declaraţiilor făcute de Dumitru Dragomir, Mihai Stoica a spus că nu se pune problema, în prezent, să existe şansa venirii lui Mircea Lucescu la FCSB.

"(n.r. - ironic) Cam pe la ce oră? A fost o discuţie semi-serioasă în 2019, între Gigi şi Mircea Lucescu, dar nu s-a concretizat. N-am cunoştinţă de aşa ceva. Pleacă de la Dinamo Kiev să vină la noi acum? Să fim serioşi", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare