Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Badea, discurs filosofic după victoria cu Academica Clinceni. ”Norocul îl ajută pe cel care îndrăzneşte!”

Ionuţ Badea, discurs filosofic după victoria cu Academica Clinceni. ”Norocul îl ajută pe cel care îndrăzneşte!”

UTA

Comentarii

UTA Arad a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Academica Clinceni, în etapa a XXVIII-a din Liga 1.

Ionuţ Badea a avut un discurs elevat, dar a avut grijă să acuze şi calitatea gazonului. El şi-a rezumat discursul cu un citat din limba latină. 

 ”Norocul îl ajută pe cel care îndrăzneşte!”

”Acontasem ca fiind o victorie, nu a fost deloc simplu, nu este niciun meci simplu acasă. Trebuie să ne creăm mai multe ocazii de a marca. Gazonul e ceva de neînchipuit, o arenă să fie lovită de o aşa ignoranţă.

A fost un meci mai greu decât mă aşteptam. Am avut un parcurs bun cu Sepsi şi CFR. Cu echipe mai mici, cu acest teren e mai greu să obţii scoruri fluviu. Echipa răspunde la principiile ofensive. 'Norocul îl ajută pe cel care îndrăzneşte'.

Putem ieşi din apărare cu pase scurte. E vorba de timing. Punem victoria la zestrea noastră de când s-a schimbat ceva. Sper să duc mai departe echipa pe care a făcut-o Balint aici”, a declarat Ionuţ Badea, la finalul jocului cu Academica Clinceni.

Clasament: 1. CFR Cluj - 67 de puncte, 2. FCSB - 59, 3. FC Voluntari - 46, 4. CS Universitatea Craiova - 45, 5. FC Botoşani - 45, 6. Farul - 42, 7. FC Argeş - 41, 8. UTA - 37, 9. Rapid - 36,  10. Sepsi - 33, 11. Chindia - 29, 12. CS Mioveni - 28, 13. FC U Craiova - 27,  14. FC Dinamo - 16, 15. Gaz Metan Mediaş - 14, 16. Academica Clinceni - 11.

Afla mai multe despre: ionuţ badea-clinceni-uta 

viewscnt
Articole similare