Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Chirilă, mândru după încă o înfrângere în Liga 1: "Nu ştiu câte echipe făceau asta cu CFR Cluj"

Ionuţ Chirilă, mândru după încă o înfrângere în Liga 1: "Nu ştiu câte echipe făceau asta cu CFR Cluj"

Superliga

Comentarii

Antrenorul Academicii Clinceni, Ionuţ Chirilă, îşi laudă echipa pentru meciul cu CFR Cluj, care a câştigat în faţa echipei ilfovene cu 2-0.

Ionuţ Chirilă, după CFR Cluj - Academica Clinceni 2-0

CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Academica Clinceni, în ultimul meci al etapei a XVII-a a Ligii I.

"Important e că am jucat de la egal la egal cu echipa care domină fotbalul românesc, fără să le opună nimeni rezistenţă. E o echipă puternică administrativ. Îmi felicit echipa, am demonstrat azi că putem să ne batem cu o asemenea echipă, ne-am bătut de la egal la egal cu o echipă care are două campionate, în România şi în conference League. 

Însă, ca atitudine în teren n-am fost cu nimic mai prejos decât CFR Cluj, în condiţiile în care nu am avut nouă jucători. Cred că am fi putut să marcăm. Dacă aveam echipa completă, istoria acestui joc era alta. Am jucat combinativ, n-am aruncat mingi, am ieşit cu pase scurte din pressing-ul CFR-ului. E o perspectivă. 

Pentru mine, a fost un joc în care, mă repet, Clinceni a făcut o bună propagandă fotbalului. Nu ştiu câte echipe făceau posesie, construiau atacuri poziţionale cu CFR. CFR se îndreaptă sigur cu paşi apăsaţi spre titlu, trebuie felicitată lumea de aici, de la proprietari, la sponsori, la jucători. În România e greu ca cineva să treacă peste ei. 

Eu mai am treabă la Cluj, aici. Am nişte întâlniri în jurul prânzului, mâine. Echipa va avea un drum lung. Mai am şi alte probleme pentru clubul ăsta, poate mai importante decât meciul de azi. 

Am un lot echilibrat, care completat cu patru jucători de valoare individuală certă... Vom fi o echipă respectată şi care propune un fotbal frumos", a declarat Ionuţ Chirilă.  

Clasamentul Ligii 1 la finalul etapei a XVII-a: 1. CFR Cluj – 45 de puncte, 2. FCSB – 37 de puncte, 3. FC Voluntari – 29 de puncte, 4. Universitatea Craiova – 28 de puncte, 5. FC Rapid – 28 de puncte, 6. FC Botoşani – 28 de puncte, 7. FC Argeş - 27 puncte. 8. Farul Constanţa – 26 de puncte. 9. UTA Arad – 25 de puncte, 10. Chindia Târgovişte – 19 puncte, 11. Sepsi – 18 puncte, 12. CS Mioveni – 17 puncte, 13. Gaz Metan Mediaş – 16 puncte, 14. U Craiova 1948 – 15 puncte. 15. FC Dinamo - 9 puncte, 16. Academica Clinceni – 4 puncte.

 

Afla mai multe despre: ionut chirilaionut chirila academica clinceni 

viewscnt
Articole similare