Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Lupescu a încheiat turneul naţional: ”Săptămâna viitoare va ieşi soarele în fotbalul românesc”

Ionuţ Lupescu a încheiat turneul naţional: ”Săptămâna viitoare va ieşi soarele în fotbalul românesc”

FRF

Comentarii

Fostul mare internaţional român Ionuţ Lupescu, candidat la alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, a încheiat turneul naţional din teritoriu, în cadrul căruia a vizitat toţi membrii afiliaţi ai FRF care îşi vor exprima opţiunile în cadrul scrutinului electoral din 18 aprilie.

”Astăzi am vizitat ultima reşedinţă de judeţ în turneul naţional pentru preşedinţia FRF. Vreau să vă spun că sunt deosebit de încântat, din mai multe puncte de vedere: în cadrul întâlnirilor din aceste aproape două luni am revăzut prieteni dragi, cu care am lucrat, dar am întâlnit şi oameni noi, iar discuţiile pe care le-am avut cu ei, modul în care am relaţionat, îmi confirmă că am luat decizia corectă, aceea de a mă întoarce în fotbalul românesc”, a declarat fostul director tehnic al UEFA într-un mesaj video postat pe pagina oficială de Facebook.

În cadrul turneului naţional, Ionuţ Lupescu s-a întâlnit cu toţi membrii afiliaţi ai FRF, dar şi cu reprezentanţii autorităţilor locale - primari şi preşedinţi de consilii judeţene, deoarece aceştia sunt cei care asigură finanţarea majorităţii cluburilor din România, iar stabilirea unei relaţii bune de parteneriat are o importanţă strategică pentru fotbalul românesc. După mii de kilometri parcurşi şi zeci de localităţi vizitate în toate judeţele ţării, Ionuţ Lupescu este încrezător că va fi învingător în cursa pentru şefia FRF.

”A fost o deosebită plăcere, pentru că absolut toţi au dorit să contribuie cu idei, prin grupuri de lucru, la dezvoltarea fotbalului. Am avut dezbateri şi am identificat multe idei bune pe care, cu siguranţă, le vom pune în aplicare în programul pe care, împreună, l-am realizat. Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat, tuturor celor care m-au primit în casele lor şi aş vrea să le mulţumesc şi românilor care, indiferent că eram pe stradă, la un restaurant sau într-o benzinărie, au fost alături de noi. Sincer, eu ştiam deja că Generaţia de Aur este iubită de români, dar nu mi-am imaginat că eu şi colegii mei suntem iubiţi atât de mult”, a adăugat exponentul Generaţiei de Aur, care a decis să organizeze un turneu naţional similar, din postura de preşedinte al FRF, în fiecare an.

Creditat cu prima şansă pentru preluarea conducerii fotbalului românesc, Lupescu este deja pregătit să înceapă reconstrucţia sportului-rege imediat după alegeri.

”Încă o dată mii de mulţumiri tuturor şi vreau să ne vedem săptămâna viitoare, pe 18 aprilie, şi în special după aceea, pentru că avem foarte multe lucruri de implementat. Am plecat pe ninsoare, lapoviţă, ger şi vânt, şi iată că ne întoarcem pe o vreme însorită. Cu sigurană, săptămâna viitoare, va ieşi soarele şi în fotbalul românesc”, a concluzionat Ionuţ Lupescu în mesajul transmis membrilor afiliaţi.
 

Afla mai multe despre: frfionut lupescucampaniaalegeri 

viewscnt
Articole similare