Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ipoteză uluitoare lansată de fosta parteneră a lui Emiliano Sala: "Nu cred că a fost un accident!" Ce s-ar fi întâmplat de fapt

Ipoteză uluitoare lansată de fosta parteneră a lui Emiliano Sala: "Nu cred că a fost un accident!" Ce s-ar fi întâmplat de fapt
Comentarii

Fosta parteneră a lui Emiliano Sala, fotbalistul dat dispărut luni seară după ce avionul în care se afla a pierdut contactul cu radarul, vine cu o ipoteză nouă în acest caz. Berencie Schkair, căci despre ea este vorba, nu admite că ar fi fost vorba despre un accident.

"Investigaţi mafia din fotbal, pentru că eu nu cred că a fost un accident! Încă nu pot să cred că au fost stopate căutările pe timpul nopţii. Se pierde timpul şi nu se face nimic. Inima mea este frântă, încă nu pot să înţeleg. Sunt devastată, simt durere, teamă, mânie şi mă simt neputincioasă.

Orele trec. Să aşteptăm şi să-i respectăm familia. Am credinţă şi speranţă!", a scris Berencie Schkair.

Căutările avionului dispărut de pe radare deasupra Canalului Mânecii, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, au fost reluate, miercuri dimineaţă. Căutările avionului fuseseră suspendate, marţi seară, din cauza întunericului.

Avionul privat de mici dimensiuni, de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, luni seară, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Afla mai multe despre: salaaccidentpartenera 

viewscnt
Articole similare