Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan are parte de susţinerea lui Cristi Borcea: ”Nu trebuie un conducător dinamovist, ci unul care să ştie cum să scoată clubul din insolvenţă”

Iuliu Mureşan are parte de susţinerea lui Cristi Borcea: ”Nu trebuie un conducător dinamovist, ci unul care să ştie cum să scoată clubul din insolvenţă”

Dinamo București

Comentarii

Iuliu Mureşan şi-a pus o mare parte dintre fanii şi susţinătorii dinamovişti în cap după demiterea lui Mircea Rednic.

Dinamo are parte de unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria clubul, din pricina problemelor financiare grave din Ştefan cel Mare.

La începutul sezonului, o mare parte din lot a plecat, iar Dario Bonetti, revenit după plecarea lui Uhrin, a fost nevoit să se bazeze pe mai mulţi juniori şi fotbalişti de la echipa secundă.

Între timp le-a fost ridicată interdicţia la transferuri ”câinilor”, iar Rednic a fost adus pe bancă, însă echipa nu a reuşit rezultate mult mai bune sub conducerea sa.

Dacă Bonetti a scos şase puncte din nouă etape, iar Colceag, ca interimar, zero din două, Rednic a reuşit să însumeze tot şase puncte, dar din 10 runde.

Din pricina formei slabe şi a atmosferei din vestiar, ”Puriul” a fost demis, decizia luată de Iuliu Mureşan, iar fanii şi finanţatorul echipei au izbucnit.

Nicolae Badea a anunţat că nu va mai băga bani la club, în timp ce suporterii au fost revoltaţi de decizia administratorului special.

Iuliu Mureşan are parte de susţinerea lui Cristi Borcea

Cristi Borcea a fost printre persoanele care şi-a anunţat susţinerea faţă de Iuliu Mureşan însă, punctând că Dinamo nu avea nevoie de un dinamovist, ci de un om ce ştie cum să scape de insolvenţă.

Declaraţia fostului patron din Ştefan cel Mare a fost oferită la scurt timp înaintea anunţului demiterii lui Mircea Rednic.

"Echipa asta, nu (n.r. reuşeşte să se salveze de la retrogradare). Dacă se iau 5-6 jucători. Mureşan e un preşedinte bun, e omul cel mai calificat, pentru că a trecut cu CFR prin insolvenţă.

Dacă din 20 de jucători îi ies 5-6 buni, Dinamo scapă de retrogradare. N-are nicio legatură cu Dinamo, a mai luat campionate.

Nu să vină un conducător dinamovist, ci unul care să ştie cum să scoată o societete din insolvenţă. Eu alegeam dintre doi, Mărginean care a fost la Mediaş şi Mureşan. Atât", a declarat Cristi Borcea, pentru Realitatea Sportivă.

Afla mai multe despre: iuliu mureşan 

viewscnt
Articole similare