Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este Barcelona pe drumul cel bun? Reacţia lui Xavi după remiza cu Sevilla: ”Această echipă a Barcei se apropie de Barca pe care o vreau”

Este Barcelona pe drumul cel bun? Reacţia lui Xavi după remiza cu Sevilla: ”Această echipă a Barcei se apropie de Barca pe care o vreau”

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a remizat cu Sevilla în restanţa din a patra etapă, scor 1-1.

Marţi seara, Sevilla şi Barcelona au disputat meciul restant din cea de a patra etapă a La Liga şi au remizat 1-1.

După ce andaluzii deschiseseră scorul prin Papu Gomez, Ronald Araujo a restabilit egalitatea fix înaintea pauzei.

În a doua repriză, după puţin peste o oră de joc, Jules Kounde a fost eliminat pentru o izbucnire stupidă, iar catalanii au avut şansa de a fura toate punctele.

Însă jucătorii lui Xavi nu au reuşit să completeze întoarcerea de scor, iar meciul s-a terminat 1-1. Dembele a lovit bara în ultimele minute, insă gazdele au ţinut de scor şi au reuşit să scoată un punct.

Rezultatul a fost unul important pentru Barca, întrucât a reuşit să ţină echipa lui Julen Lopetegui din a se desprinde şi mai mult de urmăritoare.

În urma formei slabă a Barcelonei şi a lui Atletico, Sevilla a devenit principala contracandidată la titlu a celor de la Real şi, înaintea duelului cu catalanii, se afla la şase puncte în urma ”los blancos”.

Este Barcelona pe drumul cel bun? Reacţia lui Xavi după remiza cu Sevilla

O victorie nu doar că ar fi înjumătăţit diferenţa faţă de madrileni, dar ar fi fost şi o lovitură grea pentru barcelona, care încă se află în afara locurilor de Champions League.

În schimb, prestaţia a fost una bună, iar Xavi s-a declarat mulţumit de eforturile jucătorilor săi, spunând că echipa se transformă uşor, uşor în ceea ce îşi dorea şi îşi imagina el.

"Cred că am pierdut două puncte pentru că meritam să câştigăm, am dominat meciul. În prima repriză am jucat foarte bine, cu personalitate, ne-am respectat planul de joc.

Nu am avut noroc. Echipa se îmbunătăţeşte şi sunt mândru de ea, chiar dacă nu îmi place această remiză, pentru că Barca este făcută să câştige.

Această echipă a Barcei se apropie de Barca pe care o vreau, curajoasă şi ofensivă", a declarat Xavi.

Afla mai multe despre: xavi 

viewscnt
Articole similare