Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Kounde, eliminat stupid în meciul cu Barcelona! Francezul s-a enervat şi i-a aruncat mingea în faţă lui Jordi Alba

VIDEO | Kounde, eliminat stupid în meciul cu Barcelona! Francezul s-a enervat şi i-a aruncat mingea în faţă lui Jordi Alba

La Liga

Comentarii

Sevilla şi Barcelona au remizat în restanţa din a patra etapă a La Liga, sco 1-1.

în urma începuturilor mai mult de decât modeste de sezon ale lui Atletico şi Barca, Sevilla a devenit principala contracandidată a Realului la titlu.

Cu un meci mai puţin jucat şi la şase puncte în urma ”los blancos”, echipa pregătită de Julen Lopetegui ar fi putut înjumătăţi diferenţa cu o victorie împotriva Barcelonei.

Întrucât catalanii se află într-o perioadă de tranziţie, Sevilla era favorită la partida de marţi şi a început ideal meciul, deschizând scorul după o jumătate de oră de joc.

Kounde, eliminat stupid în meciul cu Barcelona

Echipa lui Xavi a reuşit să egaleze însă pe finalul primei reprize, iar, spre ultimele minute, gazdele s-au trezit nevoite să se apere.

După puţin peste o oră de joc, Jules Kounde a fost eliminat direct, după ce s-a enervat şi i-a aruncat mingea în figură lui Jordi Alba.

Pe final, oaspeţii au împins, însă nu au putu marca al doilea gol, lovind şi bara în ultimele minute.

Afla mai multe despre: jules kounde 

viewscnt
Articole similare