Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Lupescu, necruţător cu conducerea lui Dinamo: ”Dacă vor continua oamenii care sunt acum, echipa nu va ieşi din situaţia asta” | EXCLUSIV

Ionuţ Lupescu, necruţător cu conducerea lui Dinamo: ”Dacă vor continua oamenii care sunt acum, echipa nu va ieşi din situaţia asta” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Ionuţ Lupescu, fotbalist emblematic al lui Dinamo, a vorbit în termeni duri despre viitorul clubului.

Dinamo se află de departe în cea mai neagră perioadă din istoria clubului, terminând anul pe penultima poziţia a Ligii 1, la doar un punct deasupra codaşei campionatului, Academica Clinceni.

”Câinii” au câştigat doar trei meciuri din 21, două dintre ele venind în primele trei etape, şi au reale emoţii că vor disputa partide din Liga 2 în sezonul viitor.

Aproape zilnic izbucneşte câte un scandal în Ştefan cel Mare, fie nivelul echipei, fie la nivelul conducerii, iar fanii sunt disperaţi de direcţia în care se îndreaptă echipa.

Fost fotbalist care a fost crescut de Dinamo şi care şi-a petrecut o bună parte din carieră în Ştefan cel Mare, Ionuţ Lupescu a vorbit în termeni duri despre conducerea echipei.

Ionuţ Lupescu, necruţător cu conducerea lui Dinamo

Fostul mijlocaş este de părere că şefii formaţiei din Ştefan cel Mare sunt de învinuit pentru rezultatele echipei, dar şi pentru problemele din afara gazonului.

În plus, Lupescu este de părere că clubul ar mai putea fi salvat, însă ar avea nevoie mai întâi de mai multe schimbări la nivel administrativ.

Dinamo, din păcate, îşi merită soarta unde este acum. Se fac din ce în ce mai multe greşeli. Nu numai că au fost greşeli în trecut, în continuare se fac greşeli şi de aia este Dinamo unde este.

(n.r. e vreo soluţie să iasă Dinamo din situaţia asta?) Dacă sunt tot oamenii care se implică acum şi se continuă în aşa fel, nu, dacă vor fi oameni mai competenţi, sper să fie bine, să facă treabă mai bună”, a declarat Ionuţ Lupescu, pentru Telekom Sport.

La finalul anului 2021, Dinamo are 12 puncte după 21 de etape şi cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 43 de goluri încasate, două peste Clinceni şi o medie de mai multe de două încasate pe meci.

După venirea lui Rednic, din 11 partide, ”câinii” au reuşit să însumeze o victorie, trei remize şi şapte înfrângeri.

Afla mai multe despre: ionuţ lupescu 

viewscnt
Articole similare