Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica, sigur că un anumit antrenor ar putea face treabă la Dinamo: ”Merg pe mâna lui”

Ciprian Marica, sigur că un anumit antrenor ar putea face treabă la Dinamo: ”Merg pe mâna lui”

Dinamo București

Comentarii

În urma victoriei obţinută de Farul împotriva lui Dinamo, Ciprian Marica a vorbit despre situaţia ingrată în care se află fosta sa echipă.

Deşi i-a fost foarte greu să câştige meciuri în deplasare în actuala stagiune, Farul a reuşit să se impună cu uşurinţă în Ştefan cel Mare, scor 2-0.

A fost doar a doua victorie obţinută de Farul în deplasările din acest sezon, din 10 posibile, în urma celei de pe 29 octombrie, împotriva lui FC Botoşani.

Jefte şi Ganea au marcat în repriza secundă, după ce Eşanu, titularizat în urma disputei dintre Rednic şi Iliev, îi salvase în mai multe rânduri pe ”câini”.

Astfel, Farul a încheiat anul pe loc de play-off, în timp ce Dinamo a terminat 2021 pe penultimul loc, la doar un punct în faţa Academicii Clinceni.

Echipa pregătită de Mircea Rednic este favorită la retrogradare, iar Ciprian Marica este foarte îngrijorat de situaţia în care se află clubul la care s-a format.

În ciuda faptului că s-a bucurat că Farul a obţinut victoria, fiind acţionar la club, fostul internaţional român a recunoscut că nu îi pică bine unde a ajuns fostul său club.

Deşi echipa nu are rezultate, Ciprian Marica a afirmat că mizează în continuare pe Mircea Rednic.

Ciprian Marica, sigur că Mircea Rednic ar putea face treabă la Dinamo

E tristă situaţia lui Dinamo şi nu am un sentiment plăcut, chiar dacă în această seară am câştigat. Dinamo e într-o situaţie dificilă, foarte dificilă. Nu văd o ieşire în viitorul apropiat.

Greu să aduci jucători, greu să schimbi lucrurile în momentul de faţă. Terminăm pe loc de play-off, mulţumiţi, bucuroşi că am reuşit să câştigăm.

Scorul putea să ia proporţii, Jefte a mai ratat două ocazii, până la urmă importantă era victoria, pentru Dinamo îmi pare rau.

În continuare merg pe mâna lui Mircea Rednic şi sper să gaseasca soluţia în cel mai scurt timp”, a declarat Ciprian Marica.

Din 11 meciuri disputate după venirea lui Rednic, Dinamo a reuşit să obţină o victorie, trei remize şi şapte înfrângeri.

Afla mai multe despre: ciprian marica 

viewscnt
Articole similare