Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Varianta surpriză propusă de Gică Popescu pentru echipa naţională în urma refuzului lui Dan Petrescu: ”Pe el l-aş dori, mi se pare omul cel mai potrivit”

Varianta surpriză propusă de Gică Popescu pentru echipa naţională în urma refuzului lui Dan Petrescu: ”Pe el l-aş dori, mi se pare omul cel mai potrivit”

Echipa națională

Comentarii

Nelu Varga a anunţat că Dan Petrescu nu va da curs ofertei primită din partea FRF, lăsând loc pentru alt tehnician să preia echipa naţională.

După ce părea sigur că Dan Petrescu va deveni următorul selecţioner al României, antrenorul CFR-ului s-a decis să refuze propunerea celor de la FRF.

În urma deciziei sale, Adi Mutu a devenit noul favorit pentru a îl succede pe Mirel Rădoi, aşa cum a făcut-o şi la naţionala U21.

Gică Popescu nu l-ar vedea însă pe ”Briliant” pe banca selecţionatei noastre, ci pe un antrenor experimentat, posibil cel mai experimentat dintre totţi actualii tehnicieni români.

Dacă Hagi, petrescu şi Lucescu jr. au refuzat deja avansurile FRF-ului, Popescu l-a propus pe Lucescu sr. pentru echipa naţională, deşi recunoaşte că antrenorul celor de la Dinamo Kiev ar putea avea rezerve în legătură cu preluarea naţionalei.

Varianta surpriză propusă de Gică Popescu pentru echipa naţională în urma refuzului lui Dan Petrescu

Dan nu a spus că va accepta echipa naţională, a spus că dă un răspuns după data de 19 decembrie. Se pare că calculele lui l-au făcut să ia hotărârea să rămână la CFR.

Pentru naţională este o veste rea, pentru că Dan este unul dintre cei mai buni antrenori pe care îi are fotbalul românesc.

Un antrenor care a făcut performanţă la toate echipele pe care le-a antrenat şi sunt convins că ar fi putut face acelaşi lucru şi la echipa naţională. Cred că este o pierdere.

Eu sunt convins că atât Dan, cât şi Gică şi-ar fi dorit şi îşi doresc la un moment dat să antreneze la echipa naţională, ambii au considerat că deocamdată nu a venit acest moment.

Eu l-aş dori pe Mircea Lucescu la echipa naţională. Mircea Lucescu mi se pare omul cel mai potrivit, poate să vină la echipa naţională, este la o anumită vârstă încât nu ştiu cât stres mai doreşte să mai aibă de acum încolo.

Echipa naţională este un mare stres. L-am văzut la televizor pe nea Mircea spunând că e nevoie de un om cu entuziasm, cu siguranţă că dânsul nu mai are acest entuziasm de care e nevoie la cum arată acum echipa naţională”, a declarat Gică Popescu.

Deşi se afla pe lista cu 12 nume întocmită de FRF, Mircea Lucescu nu a fost considerat un candidat serios pentru echipa naţională până acum.

Însă, cu o experienţă vastă şi încă destul de contestat de unii fani ai lui Dinamo Kiev, antrenorul de 76 de ani ar putea fi dispus să părăsească din nou Ucraina.

Afla mai multe despre: gică popescu 

viewscnt
Articole similare