Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a menajat Tănase la meciul cu Sepsi pentru a nu rata transferul în afară? Răspunsul lui MM Stoica: ”Nu ştiu dacă are oferta în mână” | EXCLUSIV

S-a menajat Tănase la meciul cu Sepsi pentru a nu rata transferul în afară? Răspunsul lui MM Stoica: ”Nu ştiu dacă are oferta în mână” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florin Tănase este tot mai aproape de plecarea de la FCSB, iar meciul cu Sepsi ar putea fi ultimul în care a îmbrăcat tricoul roş-albastru.

Florin Tănase se află de mai bine de cinci ani la FCSB şi a decis că este în sfârşit momentul să plece de la echipa patronată de Gigi Becali.

Principalul considerent al căpitanului FCSB-ului este cel financiar. Florin Tănase ar dori să plece oriunde va încasa mai mulţi bani, cea mai probabilă destinaţie fiind în ţările arabe.

Decarul roş-albaştrilor a însumat peste 200 de apariţii pentru echipa lui Becali, alături de care a ridicat Cupa României în 2020.

Fiind foarte aproape de a pleca de la club, la ultima partidă a anului, împotriva lui Sepsi, Florin Tănase a fost acuzat că nu a vrut să rişte o accidentare, pentru a nu rata transferul în afară.

FCSB a fost dominată autoritar la Sfântu Gheorghe şi ar fi pierdut partida dacă Ştefan Târnovanu nu ar fi prins o zi atât de bună.

S-a menajat Tănase la meciul cu Sepsi pentru a nu rata transferul în afară?

Tănase a fost o ”umbră” a jucătorului ce a condus-o pe FCSB în ultimii ani, însă MM Stoica este convins că decarul roş-albastru nu s-a menajat împotriva covăsnenilor.

Managerul general de la FCSB a afirmat că ar fi logic ca un jucător să se ”ferească” într-un meci pentru a nu rata un transfer important, însă susţine că Florin Tănase nu poate fi acuzat de un astfel de lucru.

Nu ştiu dacă are oferta deja în mână, pentru că dacă el îmi zice,ştiu. Dacă nu îmi spune, nu ştiu. Dacă într-adevăr are oferta în mână, chiar e logic să nu vrei să te accidentezi şi să îţi ratezi viaţa.

Nu vreau să spun că Tănase n-a băgat piciorul pentru că s-a luptat, a fost faultat, a jucat, n-a făcut un meci de excepţie cum a făcut de foarte multe ori, dar nu pot să spun că s-a ferit”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare