Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Credeam că sunt făcute cărţile pentru Petrescu”. Ciprian Marica vede o singură opţiune pentru postul de selecţioner: ”Varianta care mai rămâne e el”

”Credeam că sunt făcute cărţile pentru Petrescu”. Ciprian Marica vede o singură opţiune pentru postul de selecţioner: ”Varianta care mai rămâne e el”

Echipa națională

Comentarii

După plecarea lui mirel Rădoi, Dan Petrescu era favorit să preia echipa naţională, însă ”Bursucul” a refuzat în final propunerea FRF-ului.

Mirel Rădoi a părăsit echipa naţională la finalul contractului său, pe 30 noiembrie, după doi ani petrecuţi pe banca tehnică a României.

După ce fuseseră iniţial multe îndemne la adresa sa să rpmână, Rădoi şi-a părăsit oficial postul după ce a ratat calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial.

Pentru a găsi un înlocuitor, FRF a întocmit o listă cu 12 nume, multe dintre care nu erau variante realiste pentru România însă.

În urma negocierilor picate cu Gică Hagi şi Răzvan Lucescu, şefii de la FRF s-au reorietntat către Dan Petrescu şi Adi Mutu.

”Bursucul” era favorit să devină noul selecţioner, fratele său chiar postând o poză pe Facebook care l-ar fi dat de gol, însă antrenorul CFR-ului a refuzat în final oferta primită.

Adi Mutu este acum favorit să devină noul selecţioner, însă Ciprian Marica nu l-ar vedea pe fostul coechipier de la naţională pe banca României.

Ciprian Marica vede o singură opţiune pentru postul de selecţioner

Acţionarul de la Farul consideră că Edi Iordănescu este singura variantă pe care o mai au cei de la FRF, întrucât ”Briliantul” nu ar avea destulă experienţă.

Ma gândeam că Dan Petrescu era cea mai bună soluţie pentru naţională, mă surprinde această veste, credeam că sunt făcute cărţile pentru Dan Petrescu.

Nu ştiu ce antrenor vor putea alege din ce posibilităţi au, dar nici echipa naţională nu mai e ce a fost. Vedem că nu mai e aşa bătaie şi înghesuială pe echipa naţională.

Îmi aduc aminte câţi antrenori îşi doreau şi câţi antrenori cu experienţă îşi doreau să fie acolo, Rednic, Andone, antrenori care au făcut performanţă şi au fost campioni.

Astăzi greu găsim un antrenor pentru naţională şi asta ar trebui să dea un semnal de alarmă.

Nu ştiu dacă FRF mai are curaj să îşi asume un antrenor fără experienţă după cele întâmplate. La naţională ai nevoie de un antrenor cu fler, cu experienţă, ce să mai...”, a declarat Ciprian Marica.

Afla mai multe despre: ciprian marica 

viewscnt
Articole similare