Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan rupe tăcerea! Oficialul lui Dinamo susţine că nu furnizorul de echipamente a rupt contractul cu ”câinii”, ci clubul: ”Era păgubos”

Iuliu Mureşan rupe tăcerea! Oficialul lui Dinamo susţine că nu furnizorul de echipamente a rupt contractul cu ”câinii”, ci clubul: ”Era păgubos”
Comentarii

Iuliu Mureşan a afirmat, sâmbătă, că nu firma Macron a rupt contractul de furnizare al echipamentelor cu Dinamo, ci clubul.

În cursul zilei de sâmbătă, Telekom Sport anunţa că Macron a rupt contractul de furnizare al echipamentelor cu Dinamo, după patru ani în care i-a îmbrăcat pe ”câini”.

Din pricina acestuim fapt, dinamoviştii vor avea nevoie să îşi plăetască din propriul buzunar, sau al clubului, cele necesare. În cazul în care vreun tricou s-ar rupe, altul ar trebui cumpărat din magazin.

În urma apariţiei acestor informaţii, Iuliu Mureşan a oferit un răspuns. Administratorul special al lui Dinamo susţine că nu firma Macron a fost cea ce a rupt contractul, ci clubul.

Mai mult, Mureşan afirmă că înţelegerea a reziliată în urmă cu două luni, pentru că ar fi fost ”păguboasă” pentru ”câini”. Conform spuselor acestuia, dinamoviştii oricum îşi plăteau echipamentul, deşi acesta era mai ieftin conform termenilor contractului.

Iuliu Mureşan susţine că nu furnizorul de echipamente a rupt contractul cu Dinamo, ci clubul

FCSB este singurul club din România care nu îşi plăteşte echipamentul, graţie înţelegerii cu Nike, iar Dinamo se află acum în căutarea unui nou furnizor, cu care poate ajunge la o înţelegere mai avantajoasă, precum a rivalei.

Am reziliat noi contractul, era un contract care nu ne avantaja deloc. Nu pot să vă dau detalii, a fost reziliat de câteva luni, de vreo două luni. Era un contract păgubos pentru club. 

Acum căutăm un furnizor şi, eventual, de la vară. Până atunci mai luăm echipament, oricum se dădeau bani pe echipament, că nu era gratis”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare