Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan susţine că nu plecarea iminentă este motivul pentru care Paul Anton se află pe bancă la derby-ul cu FC U Craiova: ”A suferit o mică accidentare”

Iuliu Mureşan susţine că nu plecarea iminentă este motivul pentru care Paul Anton se află pe bancă la derby-ul cu FC U Craiova: ”A suferit o mică accidentare”

Dinamo București

Comentarii

Înaintea derby-ului cu FC U craiova, Iuliu Mureşan aoferit un scurt interviu, vorbind despre situaţia de la Dinamo.

La câteva ore înaintea derby-ului cu FC U Craiova, informaţii despre plecarea unui jucător de bază al lui Dinamo au apărut în mediul online. Paul Anton ar fi aproape de un tarnsfer la Universitatea Craiova, fiind dorit de noul tehnician, Laurenţiu Reghecampf.

Mijlocaşul central a fost lăsat pe bancă pentru meciul de pe Ion Oblemenco, însă Iuliu Mureşan a afirmat că această decizie a fost bazată pe sănătatea jucătorului, nu pe o posibilă plecare. Administratorul special al clubului susţine că Anton ar fi suferit o mică accidentare, astfel că nu a fost riscat.

Iuliu Mureşan susţine că nu plecarea iminentă este motivul pentru care Paul Anton se află pe bancă la derby-ul cu FC U Craiova

La derby-ul cu FC U, aproape 1000 de ”câini” ar putea fi pe stadion, informa Mureşan. Oficialul dinamovist a felicitat DDB-ul pentru susţinere, atât din tribune, cât şi financiar.

”Lucrurile nu stau mai rău, stau mai bine. Jucătorii s-au mai antrenat cu Dario Bonetti. Avem trei jucători U21 titulari şi încă şapte pe bancă, plus Neicuţescu şi Anton. Suntem bine, ne pregătim în fiecare zi. Am încredere în jucători şi în Dario Bonetti.

Anton a suferit o mică accidentare la ultimul antrenament şi nu începem partida cu el. Suntem obligaţi să confirmăm prima etapă, nu ni s-a dat nicio şansă, am câştigat ultima partida. Trebuie să facem un rezultat bun şi Sorescu trebuie să dea goluri.

Craiova şi Dinamo au cele mai frumoase galerii din ţară. Va fi un duel aspru şi aprig în teren, dar şi în tribună. Cei de la DDB mi-au spus că au pornit vreo 800-850 de la Bucureşti, sperau să se mai strângă din zonă, poate ajung la 1000.

E sold out la bilete virtuale, e extraordinar, DDB-ul strânge bani în continuare, îi simţim în spatele nostru. Suntem într-o fază în care evaluăm toate lucrurile, evaluăm cheltuielile, dar acolo era ponderat, în afară de contractele unor jucători. Transferurile sunt blocate, dar încercăm să deblocăm. Lupta noastră cu asta este aprigă”, a declarat Iuliu Mureşan.

Afla mai multe despre: dinamo fc u craiovaliga 1iuliu mureşanpaul antonanton craiova 

viewscnt
Articole similare